News

Komentari 23

Kamera je snimila auto koji je za Novu 'letio' Schlosserovim

Kamera je snimila auto koji je za Novu 'letio' Schlosserovim

Nakon novogodišnje noći, 1. siječnja u 5.30 sati ujutro, djevojka u Mazdi sletjela je Schlosserovim stubama. Tri mjeseca prije toga isto se dogodilo pijanoj vozačici. Čitatelj koji živi u blizini poslao nam je obje snimke

A što da vam kažem!? Nova je godina, svakako je tamo mogla završiti, rekao je čitatelj koji je nedavno na Schlosserovim stubama zapazio ''krivo parkiranu'' Mazdu.

Sad smo dobili i video nadzorne kamere.

POGLEDAJTE VIDEO

Umjesto u zavoj, ona nastavila ravno

- U autu je bila plavokosa gospodična, činilo se da je zapela unutra. Još dva dečka su sjedila na zidiću izvana, a jedan me u prolazu pitao imam li žvaku. Oni su vjerojatno izašli kroz prozor - dodao je on. 

Iz zagrebačke policije tad su potvrdili kako je oko 6.20 automobil sletio na Schlosserove stube i kako je nastala samo materijalna šteta. 

Vučna služba izvukla je auto sa stuba.

U blizini Schlosserovih čitatelj koji nam se javio ima kuću na kojoj su postavljene nedazorne kamere. Poslao nam je snimku na kojoj se jasno vidi kako je vozačica s Mazdom nakon vjerojatno burnog dočeka, umjesto da prati cestu koja ulazi u zavoj, samo nastavila voziti ravno i tako u trenu preletjela gotovo sve do jedne stepenice.

Isti nam je čitatelj prije tri mjeseca poslao snimku gdje niz stube 'leti' druga vozačica.

Policija je na očevidu utvrdila da se radi o pijanoj 28-godišnjakinji. 

VIDEO: Rujan 2019. godine

Najčitaniji članci