News

Komentari 108

Prebio ga je pa mu lomio ruke dok je ovaj bio u nesvijesti

Prebio ga je pa mu lomio ruke dok je ovaj bio u nesvijesti

Policija u Novom Sadu zna tko je divljak sa snimke, radi se o I.K. (30) kojeg traže zbog teškog ozljeđivanja 28-godišnjeg mladića kojeg je pretukao pa mu lomio ruke dok je ovaj ležao u nesvijesti

Snimka koja je previše brutalna da bismo je objavili zgrozila je Srbiju. Video s nadzorne kamere iz jednog novosadskog disko kluba počeo se širiti društvenim mrežama, a dobili smo ga i mi. 

Ono što je na njemu teško je opisati riječima. 

Policija u Novom Sadu zna tko je divljak sa snimke, radi se o I.K. (30) kojeg traže zbog teškog ozljeđivanja 28-godišnjeg mladića. 

- Intenzivno tragamo za njim. Sumnjamo da je mladiću zadao više udaraca u predjelu glave i tijela uslijed čega je oštećeni pao u nesvijest. Osumnjičenik je potom oštećenom slomio obje podlaktice - rekli su u policiji, prenosi Kurir.

Na snimci nadzorne kamere vidi se kako mladić u crvenoj majici mlati drugog čovjeka koji leži na podu. Vidi se i kako mladić na podu pada u nesvijest, ali divljak ne prestaje s mlaćenjem.

Udara ga iz sve snage, dok ovaj bespomoćno leži. U jednom trenutku netko ga pokušava spriječiti, čini se kao da se radi o redaru. No iživljavanje se nastavlja. U jednom trenutku agresivac okreće mladića na trbuh i lomi mu jednu pa drugu ruku.

Mladić je u bolnici s teškim ozljedama.

Najčitaniji članci