Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
170 komentara

Kamerman ima šokantni dokaz: 'Bush stoji iza napada na WTC'

Britanski tabloid Sun objavio je članak o Kurtu Sonnenfeldu, koji tvrdi da posjeduje nepobitnu snimku koja dokazuje da je administracija Georga Busha odgovorna za teroristički napad 11. rujna 2001. godine

170 komentara

Britanski tabloid Sun objavio je članak o Kurtu Sonnenfeldu, kamermanu koji je imao poseban pristup Svjetskom trgovačkom centru poslije rušenja. On tvrdi da posjeduje snimku koja nepobitno dokazuje da je administracija Georga Busha odgovorna za teroristički napad 11. rujna 2001. godine.

Kurt je tada radio u američkom ministarstvu za unutrašnju sigurnost i dobio neograničeni pristup srušenim zgradama. Rečeno mu je da snimi sve što vidi. On navodno nikad nije predao te snimke jer tvrdi da one predstavljaju šokantni dokaz da je vlada SAD-a unaprijed znala da će se dogoditi teroristički napad.

Sonnefeld tvrdi da je našao prazni sef ispod Svjetskog trgovačkog centra. Sef je navodno ispražnjen prije udara zrakoplova što ukazuje da su neki ljudi znali za napad.

Poslije 11. rujna kamermanov život se raspao

Prvo je uhićen radi ubojstva svoje žene koju su pronašli s metkom u glavi. Optužnica je kasnije povučena, ali je on zbog straha napustio zemlju i pobjegao u Argentinu.

- U jedno sam siguran. Obavještajne službe su znale što će se dogoditi i u najmanju ruku su dozvolile da se upravo to i dogodi - rekao je Sonnenfeld u dokumentarcu koji je snimio u Argentini.

- Znali su sve i sudjelovali su u tome, a najsumnjivije od svega je rušenje zgrade "Sedam" koja nije napadnuta - dodaje Sonnenfeld.

- Tu zgradu nije udario avion, ali se ipak zgrada od 47 katova srušila za samo 6,5 sekundi - zbunjen je kamerman.

Sonnenfeld se ponovo oženio i dobio dvije kćerke. SAD i dalje pokušava dobiti njegovo izručenje radi veleizdaje. On nije jedini koji iznosi ove tvrdnje, ali mnogi ih smatraju samo teorijama zavjere. Mnogi su uvjereni i da se Sonnenfeld samo želi izvući od kazne za ubojstvo žene. 

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message