Obavijesti

News

Komentari 18

Kanarinac u Bijeloj kući: Trump ima svog dvojnika u Rijeci...

Kanarinac u Bijeloj kući:  Trump ima svog dvojnika u Rijeci...
2

Obojica su muškarci, obojica privlače pažnju pučanstva bizarnim frizuricama, obojica su svijetli, obojica su u stanju visoko poletjeti, ali samo jedan nisko pada

VIDEO

Obojica su muškarci, obojica privlače pažnju pučanstva bizarnim frizuricama, obojica su svijetli, obojica su u stanju visoko poletjeti, ali samo jedan nisko pada, a ipak se nada postati američkim predsjednikom!

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:27

Koji je koji!?

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Donald Trump (70), američki milijarder čiji je komunikacijski stil nalik Kerumovu, ima “zurku” nalik Duškovoj.

Duško riječki je gloster kukmasti kanarinac koji je pak ime dobio zbog sličnosti njegove frizure s prvim tupeom hrvatske estrade, onim čiji je vlasnik Duško Lokin. Dva hrvatska Duška sad imaju globalnu konkurenciju. Kukmastom kanarincu Dušku frizura je postojana baš kao i Trumpu. I dok mu perje otpada, “kukma” uvijek stoji na mjestu. Trumpova frizura odavno je njegov zaštitni znak zbog kojeg ga ismijavaju u većem dijelu svijeta. Tako su njegovu frizuru, popularno nazvanu “trumpicu”, uspoređivali s plastom sijena, busenima trave, metlama te krznom raznih životinja. Mnogi se šale kako je prava tajna svemira nosi li osebujni političar periku ili samo tupe. On tvrdi da je to njegova prirodna kosa, a nedavno je to potvrdio i komičar Jimmy Fallon (42). Trumpa je ugostio u svojem talk showu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:41

- Mogu li vam razbarušiti kosu? Bit ću nježan - upitao je komičar Donalda. On je oduševljeno pristao. Kosu su razbarušili i dokazali da “trumpica” ipak nije tupe. Šuška se i kako je političar bio na presađivanju kose. Prema neautoriziranoj biografiji, bio je kod plastičnog kirurga koji mu je “pošumio” tjeme, a njegova tadašnja supruga Ivana Trump (67) kritizirala je njegov novi izgled, zbog čega ju je iznervirani Donald počupao za kosu. Prije nekoliko godina milijarder je otkrio svoju jutarnju rutinu. Kosu pere šamponom protiv peruti, ali nikad je ne suši fenom. Dok čeka da se prirodno osuši, za što, kako kaže, treba sat vremena, u međuvremenu čita novine. Frizuru namješta lakom za kosu. Svjestan je da mu kosa ne izgleda najbolje u svakoj prilici.

- Moja kosa nije savršena, ali je ipak moja - rekao je Trump koji ima i bogato regionalno iskustvo. Ovdje je, naime, htio sudjelovati u izborima za Miss, dok je s premijerom Sanaderom namjeravao sklapati velike poslove. Sanader mu je i preporučio da obrati pažnju na njegovu kćer Petru, koja je talentirana glumica. Ovih se dana ispričao Srbima zbog američkog bombardiranja.

- Bombardiranje Srba, koji su bili naši saveznici u oba svjetska rata, bilo je velika pogreška. Srbi su vrlo dobri ljudi. Nažalost, Clintonova administracija nanijela im je dosta zla, ali i čitavom Balkanu, od kojeg su napravili kaos - rekao je Trump za beogradski Nedjeljnik i najavio da će ako postane predsjednik “ojačati našu vezu s vladom u Beogradu”. Zadarski pjevač, za razliku od Trumpa, priznaje da nosi parcijalni tamnosmeđi tupe. Vlasnica (27) je pticu kupila jer ju je odmah osvojila svojom frizurom, no više se s ljubimcem ne želi pojavljivati u javnosti.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 18
VIDEO

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...
POSTIZBORNI PREGOVORI

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...

Nakon održanih parlamentarnih izbora stanje je ovakvo - HDZ 61 mandat, Rijeke pravde 42, Domovinski pokret 14, Most 11, Možemo 10, NPS 2, IDS 2, Fokus 1

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'
IZ MINUTE U MINUTU

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer
Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a