Obavijesti

News

Komentari 39

Kanibal je pisao lijepe pjesme; Majka: Znala bih da jede ljude

Kanibal je pisao lijepe pjesme; Majka: Znala bih da jede ljude
7

Nikola Šadrin (40) tvrdi kako nije ubio prijatelja već ga je našao mrtvog. Uspaničio se i raskomadao ga. Dijelove tijela ostavio je po gradu, a ruku pokušao osušiti

VIDEO

Ruski kanibal Nikola Šadrin (40) priznao je policajcima da je jeo čovjeka, ali tvrdi da ga nije ubio. Iliju Egorova upoznao je u psihijatrijskoj ustanovi Kaščenko u srpnju prošle godine. Postali su prijatelji sa zajedničkim problemom - alkoholom. Viđali su se i nakon što su obojicu pustili. Nikola tvrdi da ne zna kako je Ilija umro. Bio je budan kad je Nikola legao spavati, a ujutro ga je našao mrtvog. Vidjevši ga, preplašio se, uzeo alat i raskomadao ga u kupaonici. Dijelove tijela ostavljao je po gradu, a ruku je želio zadržati kao suvenir i osušiti. Međutim, bacio ju je nakon što se usmrdjela. Nikola kaže kako ljudsko meso ima okus kao ovčetina. 

Istražitelji strahuju kako Ilija nije bio kanibalova prva žrtva. U sobi umjesto lustera ima kuku za vješanje kao u mesnici.

Moskovska policija uhitila je Nikolu Šadrina (40) dok je objedovao gulaš od jetara nekadašnjeg prijatelja Ilije Egorova. U hladnjaku su našli još dio jetara koji su poslali na analizu. Dijelove tijela nesretnog čovjeka policija je počela pronalaziti 4. svibnja diljem grada. Prvo su u jezeru našli lijevu ruku bez šake. U sljedeća dva tjedna našli su oba stopala, desnu ruku, šaku bez jednog prsta i glavu. Identificirali su ga po otisku prsta te krenuli ispitivati rodbinu i prijatelje. 

'Bio je dobar! Dovodio je kući skitnice i pio s njima'

- Ne vjerujem da je Nikola jeo ljudsko meso. To bi se nekako manifestiralo i prije. Ja bih to znala - rekla je majka Viktorija Šadrin (79) za Life.ru.

- Često je kući dovodio skitnice. Znali bi prespavati i pili su skupa. To govori kako je bio dobar i kakvu je narav imao - rekla je majka. Međutim, prije deset godina bio je na liječenju u psihijatrijskoj bolnici. Uhitili su ga zbog sukoba s muškarcem s kojim je provalio u trgovinu. Odredili su mu prisilno liječenje. Pustili su ga na proljeće ove godine. Shizofreniju je vjerojatno naslijedio od oca Valerija. 

Nikola je imao stariju sestru Veru. Umrla je s 32 godine, nakon pobačaja. Vera je bila izvrsna u školi za razliku od Nikole. Međutim, Nikola je nekada pisao pjesme i to, kažu stručnjaci vrlo lijepe i filozofske. Kanibal ima 12-godišnju kćer Ellu iz veze koja je trajala samo šest mjeseci. Razišao se s nevjenčanom suprugom jer je puno pio i dovodio skitnice kući.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 39
VIDEO

Zatreslo kod Zagreba: 'Osjetila se vibracija i tutnjava. Zaljuljalo se sve. Do  kada više taj strah?'
MAGNITUDA 1.3 PO RICHTERU

Zatreslo kod Zagreba: 'Osjetila se vibracija i tutnjava. Zaljuljalo se sve. Do kada više taj strah?'

Epicentar potresa od 1.3 po Richteru bio četiri kilometra zapadno od Svetog Ivana Zeline

'Mislila sam da je prehlada, a onda su mi rekli da imam četiri tumora i 30% šanse preživjeti'
STRAŠNO

'Mislila sam da je prehlada, a onda su mi rekli da imam četiri tumora i 30% šanse preživjeti'

Nikad neću zaboraviti izraz lica radiologa koji joj je slikao pluća. Odmah sam znala da nešto nije u redu. Pitala sam doktore hoću li umrijeti. Rekli su mi: 'Ne znamo...'
Pupovac se oglasio: 'O tome tko će biti dio Vlade, a tko ne, što se nas tiče, odlučujemo mi - SDSS'
KOMENTIRAO PREGOVORE O VEĆINI

Pupovac se oglasio: 'O tome tko će biti dio Vlade, a tko ne, što se nas tiče, odlučujemo mi - SDSS'

Ponižavanje SDSS-a u političkom životu je i ponižavanje Srba u Hrvatskoj. Segregiranje tih zastupnika jeste segregiranje Srba u Hrvatskoj - tvrdi Pupovac.