Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se

Kanibal tražio 'hranu' na netu: Policajci pucali u njega 5 puta

Švicarac se javio na oglas Slovaku (43) koji je nudio pomoć u samoubojstvu. Za uzvrat je tražio da pojede tijelo. Žrtva se u zadnji tren predomislila i pozvala policiju

TVJOJ
Foto: TVJOJ
79 komentara

Slovačka policija organizirala je zasjedu u utorak kako bi ulovili muškarca kojega su sumnjičili za pokušaj ubojstva i kanibalizam. Iako su planirali akciju neko vrijeme, nije prošla glatko. Sumnjivac i jedan policajac završili su u bolnici i bore se za život. 

Slovački ministar unutarnjih poslova Daniel Lipšic i šef policije Jaroslav Spišiak rekli su kako je kanibal (43) iz sela Družstvená Hornáde tražio žrtve na internetu, odnosno dobrovoljce koje će pojesti. Oglašavao je kako nudi pomoć u samoubojstvu, a za uzvrat traži da pojede žrtvino tijelo, piše Pravda

Na oglas se javio Švicarac, ali se predomislio shvativši da je kanibal ozbiljan i pozvao policiju. Organizirali su zasjedu u predgrađu Kysaka. Žrtva se sastala s kanibalom i ubrzo su se posvađali. Došlo je do pucnjave. Policija je kanibala upucala pet puta, ali on je ipak uspio raniti policajca (37) koji je nosio pancirku. Kanibal je imao dozvolu za oružje.

>>> Kanibal mamio žrtve preko interneta, u zatvoru odlučio biti vegetarijanac

Sa sobom je imao ruksak koji je napunio pilama, noževima i tabletama. Čak je iskopao rupe u šumi kako bi zakopao nejestive dijelove.

Nagađa se kako je kanibal imao već dvije žrtve. Policija nije željela potvrditi radi li se o potencijalnim žrtvama ili je već nekoga pojeo. Psiholozi vjeruju kako je riječ o čovjeku s poremećajem ličnosti. 

Možda vas zanima i ovo:
Message