Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
22 komentara

Kaos na granicama: Pao im je sustav, čeka se i po dva sata

Gužva je i prema Sloveniji - na Jurovskom Brodu čeka se pola sata kao i u Pribanjcima. Osobni automobili na Bajakovu na ulaz i izlaz čekaju po 45 minuta

22 komentara

Zbog pada informatičkog sustava MUP-a velika su čekanja na većini hrvatskih graničnim prijelazima.

Kako je javio HAK, najviše se čeka u Staroj Gradišci i to dva sata na ulaz i izlaz. Čekanja u Slavonskom Brodu i Maljevcu su sat i pol, a u Županji i Hrvatskoj Dubici sat vremena. 

- Uslijed pada sistema graničnih provjera Ministarstva unutarnjih poslova Republike Hrvatske danas od 10:30 sati u različitim intervalima onemogućen je ili značajno usporen promet za osobe i vozila preko međunarodnih graničnih prijelaza. rekla je za Klix.ba glasnogovornica GP BiH Sanela Dujković

Gužva je i prema Sloveniji - na Jurovskom Brodu čeka se pola sata kao i u Pribanjcima.

Osobni automobili na Bajakovu na ulaz i izlaz čekaju po 45 minuta, a teretna vozila na izlaz prema Srbiji oko sat vremena. 

Iz MUP-a poručuju:

- Ministarstvo unutarnjih poslova RH obavještava građane da je tijekom današnjeg dana došlo do prekida rada jednog dijela informatičkog sustava MUP-a zbog čega se određeni poslovi odvijaju sporijim tijekom od uobičajenog. Stručne službe Ministarstva užurbano rade na vraćanju sustava u stopostotnu funkciju. Molimo građane, koji su se zatekli na graničnim prijelazima i u šalter salama upravnih poslova, za razumijevanje i strpljenje.


 

Tema: Hrvatska

Možda vas zanima i ovo:
Message