News

Komentari 24

Kaos na turniru u Makarskoj: Čak 20 djece osjećalo slabost i povraćalo, još se ne zna zašto...

Kaos na turniru u Makarskoj: Čak 20 djece osjećalo slabost i povraćalo, još se ne zna zašto...

Izvršni direktor Apfel Arene u Makarskoj Matko Pašalić u subotu je potvrdio da je 20-oro djece, sudionika međunarodnog nogometnog tunira u toj dvorani imalo zdravstvenih tegoba zbog kojih su povraćali

"Istina je da je manji broj djece, njih dvadesetak, u srijedu u poslijepodnevnim satima prijavio zdravstvene tegobe, povraćanje i slabost i da im je, kao i ostalim sudionicima turnira u Apfel Areni poslužen samo jedan od obroka koji su konzumirali tog dana", stoji u priopćenju koje je potpisao izvršni direktor tvrtke Apfel Matko Pašalić, a koje je dostavljeno Hini.

Navodi se i da su kontaktirali sve nadležne službe, koje su izašle na teren u potrazi za uzrokom tegoba, koji još uvijek nije utvrđen, niti je potvrđeno da je uzrok povezan sa samim turnirom i Apfel Arenom.

"Najvažnije je da su sva djeca dobro, bez ikakvih simptoma. Nastavili su sudjelovanje u turniru i, dapače, postigli odlične rezultate", istaknuto je.

Turnir se održao do kraja "bez ikakvih naknadnih problema", što potvrđuju i javne pohvale predstavnika klubova koji su na turniru sudjelovali.

Riječ je o međunarodnom nogometnom turniru Apfel Arena Makarska Winter Cup na kojem je sudjelovalo više od 600 djece. iz Hrvatske i regije te njihovi treneri i pratnje.

Prema pisanju "Slobodne Dalmacije", prvog dana turnira, 22. veljače, na Hitnoj je pomoć zatražilo 30 djece, ako ne i više, i to nakon što su ručali u restoranu Apfel Arene.

Najčitaniji članci