Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se

Karlovac: Uhvatili su šestoricu, uzgajali i prodavali marihuanu

Trojicu Hrvata starih (67,50 i 28) godina i Francuza (31) sumnjiče da su u iznajmljenim podrumskim prostorijama na području općine Lasinja posjedovali dijelove opreme za neovlaštenu proizvodnju

Policijski automobil
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
2 komentara

Protiv šestero muškaraca u dobi od 28 do 67 godina karlovačka policija podnijela je kaznene prijave Općinskom državnom odvjetništvu u Karlovcu zbog sumnje da su počinili kaznena djela neovlaštene proizvodnje i promet drogama. Nad osumnjičenicima su provedene tri odvojene kriminalističke istrage.

Mladića (31) sumnjiče da je u vrtu na području Karlovca neovlašteno uzgajao i posjedovao stabljike nalik na stabljike konoplje, te da je posjedovao suhu biljnu materiju nalik na marihuanu koju je proizveo neovlaštenim uzgojem.

NA PODRUČJU ZADRA Muškarac (38) nabavio drogu, a maloljetnik ju je raznosio

Trojicu Hrvata starih (67,50 i 28) godina i Francuza (31) sumnjiče da su u iznajmljenim podrumskim prostorijama na području općine Lasinja posjedovali dijelove opreme za neovlaštenu proizvodnju, odnosno uzgoj konoplje tipa droge marihuane u zatvorenom prostoru i sasušene dijelove biljaka konoplje tipa droga marihuane, kao i da su u tom prostoru neovlašteno proizvodili, odnosno uzgajali spomenutu drogu koju su neovlašteno prodavali na ilegalnom narko tržištu.

Hrvatskog državljanina (41) sumnjiče da je nabavio i u iznajmljenim dijelovima kuće na području Ozlja posjedovao dijelove opreme za neovlaštenu proizvodnju, odnosno uzgoj konoplje tipa droge marihuane u zatvorenom prostoru i sasušene dijelove biljaka konoplje tipa droga marihuana, izvijestila je PU karlovačka. 

Možda vas zanima i ovo:
Message