Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Muškarac (38) nabavio drogu, a maloljetnik ju je raznosio

Muškarac je nabavio 2,5 kilograma marihuane. Ostavio ju je u jednoj garaži na zadarskom području krajem prošlog tjedna. Čuvao ju je maloljetnik (16)

Foto: PU zadarska
12 komentara

Muškarac (38) je osmislio plan: nabavit će marihuanu, a onda će mu je maloljetnik raznijeti na lokacije u gradu, odakle će se ta laka droga dalje prodavati.

Muškarac je nabavio 2,5 kilograma marihuane. Ostavio ju je u jednoj garaži na zadarskom području krajem prošlog tjedna. Čuvao ju je maloljetnik (16). Skupa su drogu prepakirali u manje količine. Potom je  maloljetnik trebao naručene svežnjiće droge donositi na lokacije prema uputama 38-godišnjaka da bi se dalje preprodavala. Ali policajci su im srušili planove.

- U sklopu kriminalističkog istraživanja, u ponedjeljak su policijski službenici Odjela kriminaliteta droga na području Zadra zatekli maloljetnika kod kojeg je pronađeno 900 grama marihuane, upakirane u manje količine s ciljem daljnje preprodaje, kao i i digitalnu vagu, koje su mu oduzete. Jučer su obojica uz kaznenu prijavu zbog neovlaštene proizvodnje i prometa drogama predani pritvorskom nadzorniku policijske uprave - priopćila je u srijedu glasnogovornica zadarske policije Ivana Grbin. 

Pronašli 1,7 kilograma marihuane na području Virovitice

Pretragom kuće i drugih prostorija koje koristi 38-godišnji muškarac sa šireg virovitičkog područja, koju su obavili virovitički policajci u utorak po pribavljenom nalogu Županijskog suda iz Bjelovaru, pronađeni su dijelovi stabljike biljke marihuana, ukupne težine 300 grama, PVC vrećica sa sadržajem biljne mase droge marihuane težine 1465 grama i PVC kutija s biljnom masom droge marihuane težine 13.5 grama. Vještačenje je utvrđeno da se radi o drogi marihuani ukupne težine od 1778,5 grama. Nakon završenog kriminalističkog istraživanja, policija će protiv 38-godišnjeg muškarca podnijeti kaznenu prijavu.  

Možda vas zanima i ovo:
Message