Obavijesti

News

Komentari 12

Muškarac (38) nabavio drogu, a maloljetnik ju je raznosio

Muškarac (38) nabavio drogu, a maloljetnik ju je raznosio
1

Muškarac je nabavio 2,5 kilograma marihuane. Ostavio ju je u jednoj garaži na zadarskom području krajem prošlog tjedna. Čuvao ju je maloljetnik (16)

VIDEO

Muškarac (38) je osmislio plan: nabavit će marihuanu, a onda će mu je maloljetnik raznijeti na lokacije u gradu, odakle će se ta laka droga dalje prodavati.

Muškarac je nabavio 2,5 kilograma marihuane. Ostavio ju je u jednoj garaži na zadarskom području krajem prošlog tjedna. Čuvao ju je maloljetnik (16). Skupa su drogu prepakirali u manje količine. Potom je  maloljetnik trebao naručene svežnjiće droge donositi na lokacije prema uputama 38-godišnjaka da bi se dalje preprodavala. Ali policajci su im srušili planove.

- U sklopu kriminalističkog istraživanja, u ponedjeljak su policijski službenici Odjela kriminaliteta droga na području Zadra zatekli maloljetnika kod kojeg je pronađeno 900 grama marihuane, upakirane u manje količine s ciljem daljnje preprodaje, kao i i digitalnu vagu, koje su mu oduzete. Jučer su obojica uz kaznenu prijavu zbog neovlaštene proizvodnje i prometa drogama predani pritvorskom nadzorniku policijske uprave - priopćila je u srijedu glasnogovornica zadarske policije Ivana Grbin. 

Pronašli 1,7 kilograma marihuane na području Virovitice

Pretragom kuće i drugih prostorija koje koristi 38-godišnji muškarac sa šireg virovitičkog područja, koju su obavili virovitički policajci u utorak po pribavljenom nalogu Županijskog suda iz Bjelovaru, pronađeni su dijelovi stabljike biljke marihuana, ukupne težine 300 grama, PVC vrećica sa sadržajem biljne mase droge marihuane težine 1465 grama i PVC kutija s biljnom masom droge marihuane težine 13.5 grama. Vještačenje je utvrđeno da se radi o drogi marihuani ukupne težine od 1778,5 grama. Nakon završenog kriminalističkog istraživanja, policija će protiv 38-godišnjeg muškarca podnijeti kaznenu prijavu.  

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 12
VIDEO

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?
IZ MINUTE U MINUTU

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?

Prošlo je tjedan dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!
ČESTITKE!

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!

Vrijedni dobici odlaze igračima Hrvatske Lutrije iz Osijeka i s otoka Krk
VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i  Hrvatsku...
NEVJEROJATNO

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i Hrvatsku...

ATENA, GRČKA Jaki vjetrovi donijeli su saharski pijesak koji je prekrio dijelove Grčke, među njima i glavni grad Atenu. Kažu kako je to jedan od najgorih slučajeva koje vežu za pustinjski pijesak u šest godina. Prema projekcijama Copernicusa, ova meteorološka pojava mogla bi pogoditi Hrvatsku krajem mjeseca