Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Kašljete, muči vas suho i nadraženo grlo?

Bolno i nadraženo grlo čest je problem koji pogađa sve, već od najmanje dobi bolno grlo je prateći simptom virusnih respiratornih infekcija

Foto: Pharmoval

Od laganog grebanja pa do vrlo jakog osjećaja boli nadraženo grlo stvara neugodu, ometa normalno funkcioniranje, čini gutanje bolnim, a svaki obrok pravom mukom. Posebno kod djece to zna dovesti do odbijanja hrane i izbjegavanja konzumacije hrane i tekućine. 

Nadraženo grlo predstavlja samo jedan od problema upale gornjeg dišnog sustava, često dolazi zajedno sa suhim i nadražajnim kašljem, a lijeka - ako je upala virusna - nema. No zato postoje prirodni preparati koji mogu pomoći.

Provjereni ekstrakt islandskog lišaja

Biljni ekstrakt islandskog lišaja je prirodni i provjereni izbor za pomoć kod blagih blagih upala sluznice ždrijela te kod nadraženog grla i promuklosti. Upravo zbog toga je jedan od najpoznatijih preparata u ljekarnama i svakako jedan od najprodavanijih u hladnijem dijelu godine! Siguran je za upotrebu kod male djece i odraslih, a oblaže sluznicu svojim aktivnim sastojcima.

Mother measuring temperature of little girl with red pimples. Ch | Autor: Pharmoval Foto: Pharmoval

Islandski lišaj Plus s beta-glukanom

Islandski lišaj Plus tekući dodatak prehrani hrvatskog proizvođača Pharmoval može se naći na policama ljekarni i specijaliziranih prodavaonica. Proizvod je jedinstven na tržištu jer uz ekstrakt islandskog lišaja sadrži i poznati prirodni polisaharid beta-(1,3/1.6)-D-glukan te vitamin C za normalno funkcioniranje imunološkog sustava. Odlična kombinacija za suho i nadraženo grlo. Za sve, od navršenih godinu dana nadalje.  

Osim u ljekarnama, proizvod možete naručiti i preko internet trgovine drogerija.hr s dostavom na kućnu adresu.
 

Tema: Promo sadržaj

Message