Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
30 komentara

Kerum prazni svoje trgovine, Tommy polako useljava robu

Dogovorili smo unutarnje preslagivanje. Tommy će držati veće dućane, a mi ćemo zadržati male, komentirao je preslagivanje splitski gradonačelnik Željko Kerum

Ivana Ivanović/Pixsell
Foto: Ivana Ivanović/Pixsell

Kerum je tvrtki Tommy prodao desetak svojih najvećih trgovina, a one ostale ostat će u njegovom vlasništvu.  Prvu inventuru odradili su u trgovinama u centrima "Joker" i "Koteks". Radnici su nakon toga iznijeli svu robu iz trgovine, a radnici Tommy-a počeli ih puniti svojim artiklima. 

Idućih dana na red dolaze velika trgovina na Brdima, te ostali Kerumovi dućani koji su i podigli gradonačelnikovo carstvo. Kerum Tommyju nije prodao male trgovine, kao ni ponos tvrtke, trgovinu "Kerum 1", u Mostarskoj ulici iz koje je počeo njegov poslovni uzlet.

- Mi smo, Kerum i Tommy, izašli iz NTL-a i napravili sporazum da ćemo zajedno nastupati na tržištu. Dogovorili smo unutarnje preslagivanje. Tommy će držati veće dućane, a mi ćemo zadržati male. Tommy je sada u Jokera, Koteksa, na Brdima, ukupno na desetak lokacija - rekao nam je Željko Kerum. 

Gradonačelnik nije htio govoriti o cijeni "preslagivanja", a ni o budućnosti svojih ostalih  trgovina. Iako je prije 10-ak dana najavio kako prodaje hotel Marjan da bi ojačao svoju osnovnu djelatnost, trgovinu, Kerum je ovim "preslagivanjem" ostao bez svojih najvećih trgovina.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message