Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
109 komentara

Kim Jong-un planira orgije s curicama, odvode ih iz škola

Djevojke pregledavaju liječnici kako bi utvrdili da nisu imale spolne odnose, a zatim postaju dijelom 'jedinice za zadovoljstvo' u sklopu koje ih obučavaju da budu 'zabavljačice za odrasle'

People react as they see North Korean leader Kim Jong Un during a mass rally and parade in Pyongyang
Foto: DAMIR SAGOLJ
109 komentara

Prijetnje i zveckanje nuklearnim oružjem mogu biti stresni pa sjevernokorejski diktator Kim Jong-un planira orgije s djevojčicama djevicama. On i njegovi dužnosnici namjeravaju se opustiti u društvu djevica od kojih neke imaju tek 13 godina, prenose britanski mediji.

Vojnici dolaze po djevojčice i odvoze ih iz škola, a one ne smiju ništa reći svojim obiteljima jer im prijete da će ih smaknuti piše britanski Express pozivajući se na južnokorejske medije. Djevojke pregledavaju liječnici kako bi utvrdili da nisu imale spolne odnose, a zatim postaju dijelom 'jedinice za zadovoljstvo' u sklopu koje ih obučavaju da budu 'zabavljačice za odrasle' i da su na raspolaganju državnom i vojnom vrhu.

Kim Jong-un je time ponovno aktivirao jedinicu koja je postojala za vrijeme njegova oca, a raspuštena je nakon njegove smrti 2011. godine. On je sada sastavio vlastitu jedinicu u kojoj su navodno samo visoke i lijepe djevojke koje će 'obučavati' u hotelu u Pyongyangu. U vrijeme njegovog oca djevojke su se morale udati za osobne čuvare političara ili starije djelatnike vladinih službi, a tako će vjerojatno biti i ovog puta, navodi britanski medij. Prije toga ih očekuju zabave bogate alkoholom i seksom u Kimovoj rezidenciji.

- Zabava bi počinjala hranom i pićem, nastavljala se plesom, a završavala erotskim igrama - napisao je nećak Kim Jong-Ila, Lee Il-Nam u svojim memoarima, dodavši da su se gubitnici u tim igricama morali svlačiti, a ako bi se baš jako napili, voljeli su brijati glave djevojkama.

Kad je vođa bio jako dobre volje, održavale bi se zabave na kojima su se samo seksali. 


 

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message