Obavijesti

News

Komentari 54

Putin: Zapad je postavio Židova kao predsjednika Ukrajine kako bi prikrio glorificiranje nacizma

Putin: Zapad je postavio Židova kao predsjednika Ukrajine kako bi prikrio glorificiranje nacizma

Ušli smo i u 559. dan rata u Ukrajini. Putin je jučer razgovarao s Erdoganom, a idućeg tjedna trebao bi se sastati sa sjevernokorejskim vođom Kim Jong-unom, od kojeg traži da Rusiju opskrbi oružjem za rat...

Najvažniji događaji 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Live
Sortiranje događaja
23.15

Zelenski smijenio još jednog visokog dužnosnika

Ukrajinski predsjednik Volodimir Zelenski danas je potpisao dekret o smjeni Pavla Kirilenka, guvernera istočne regije Donjeck.

Kirilenko je na toj dužnosti bio od srpnja 2019. godine. Vladin predstavnik Taras Melnčuk rekao je na Telegramu da su ministri u vladi Ukrajine odobrili smjenu Kirilenka.

23.10

Rumunjski predsjednik tvrdi: Ruski napadi na Ukrajinu bili su 800 metara od naše granice

Napadi usmjereni na Ukrajinu dogodili su se "vrlo blizu" granice s Rumunjskom, rekao je u utorak predsjednik te članice NATO-a, dan nakon pada ruskih dronova s eksplozivom u Dunav.

- Zabilježeni su napadi 800 metara od naše granice. Dakle, to je vrlo, vrlo blizu- rekao je Klaus Iohannis na konferenciji za medije održanost luksemburškim premijerom Xavierom Bettelom.

VIŠE PROČITAJTE OVDJE.

22.55

Ruski pilot prebjegao u Ukrajinu i predao im helikopter: Kijev mu za nagradu dao 500.000 dolara

Ruski pilot koji je prebjegao na ukrajinsku stranu te njezinoj vojsci predao helikopter Mi-8 dobit će nagradu od pola milijuna dolara, rekao je ukrajinski dužnosnik u utorak. 

24sata

Ukrajinski mediji danima izvještavaju o prebjegu 28-godišnjeg Rusa, Maksima Kuzminova. Ukrajina ima službeni popis nagrada za vojnu opremu koju ruski vojnici predaju. Za tenk, primjerice, mogu dobiti 100.000 dolara. S druge strane, u Rusiji, bonusi se isplaćuju za zrakoplove, tenkove i drugo oružje.

VIŠE PROČITAJTE OVDJE.

22.09

Sullivan: Sjeverna Koreja će 'platiti' zbog slanja oružja Rusiji

Pregovori o kupoprodaji oružja između Rusije i Sjeverne Koreje aktivno napreduju, rekao je američki dužnosnik u utorak te upozorio sjevernokorejskog vođu Kim Jong Una da će njegova zemlja platiti zbog slanja oružja Moskvi, koje će upotrijebiti u Ukrajini.

Slanje oružja Rusiji "neće se dobro odraziti za Sjevernu Koreju i platit će zbog ovog u međunarodnoj zajednici", rekao je američki savjetnik za nacionalnu sigurnost Jake Sullivan novinarima u Bijeloj kući.

VIŠE PROČITAJTE OVDJE.

21.18

SAD zaprijetio Sjevernoj Koreji

Američki savjetnik za nacionalnu sigurnost Jake Sullivan rekao je da će Sjeverna Koreja "platiti cijenu" ako isporuči oružje Rusiji za upotrebu u Ukrajini. Ranije su se pojavila izvješća da bi se Kim Jong-un i Vladimir Putin mogli sastati u Rusiji kasnije ovog mjeseca kako bi razgovarali o naoružavanju Rusije.

Komentari 54