Obavijesti

News

Komentari 65

Kiša u cijeloj zemlji, snijeg će padati u gorju, ali i u nizinama

Kiša u cijeloj zemlji,  snijeg će padati u gorju, ali i u nizinama

Susnježica i snijeg mogu pasti i u nižim predjelima sjeverozapadne i zapadne unutrašnjosti. Najmanje kiše, uz česta sunčana razdoblja, očekuje se na istoku Hrvatske

VIDEO

Na sjevernom Jadranu pretežno oblačno s kišom, ponegdje obilnijom, a u ostalim krajevima Hrvatske ujutro i prijepodne sa zapada postupno jače naoblačenje, mjestimice s kišom, u gorskim predjelima i snijegom. Malo susnježice i snijega može pasti i u nižim predjelima sjeverozapadne i zapadne unutrašnjosti, navodi DHMZ u vremenskoj prognozi za Hrvatsku za petak.

POGLEDAJTE VIDEO: Vremenske (ne)prilike u zemlji

Pokretanje videa...

00:33

Najmanje kiše, uz česta sunčana razdoblja, očekuje se na istoku Hrvatske. Vjetar slab do umjeren južni i jugoistočni, na Jadranu će zapuhati umjereno i jako jugo i jugozapadnjak, navečer u jačanju. 

Najviša dnevna temperatura zraka na kopnu od 3 do 8, na istoku do 11, a na Jadranu uglavnom između 9 i 14 Celzijevih stupnjeva.

Zimski uvjeti na A6, u Gorskom kotaru pada snijeg

Zbog zimskih uvjeta na dionici autoceste A6 Rijeka-Zagreb, između Bosiljeva i Kikovice te na važnijim državnim i županijskim cestama u Gorskom kotaru, uključujući i DC3, promet je zabranjen za kamione s prikolicama i tegljače s poluprikolicama, a sva ostala vozila moraju imati zimsku opremu, izvijestio je u petak HAK.

POGLEDAJTE VIDEO: Snijeg je napadao na Bosiljevu

Pokretanje videa...

00:13

 

Zimski uvjeti su na cestama: DC3 Zdihovo-Delnice-Gornje Jelenje; DC32 Prezid-Delnice (obustava prometa i na GP Prezid-Babno Polje); DC42 Stubica-Ogulinski Hreljin; DC203 Brod na Kupi-Delnice; DC305 Parg-Čabar; DC501 Gornje Jelenje-Meja; ŽC Vrbovsko-Ravna Gora-Kupjak; ŽC Sopač-Mrkopalj-Tuk; ŽC Kraljev Jarak-Fužine-Lukovo; ŽC Crni Lug-Mrzle Vodice-Gornje Jelenje; ŽC Hreljin-Zlobin-Fužine te na ŽC Platak-Kamenjak i na ostalim županijskim i lokalnim cestama na području Delnica, Vrbovskog i Čabra.

U Gorskom kotaru i na širem riječkom području pada snijeg. Zbog snijega na autocesti A6 između čvora Oštrovica i tunela Tuhobić, promet teče usporeno.

Kiša i mokri kolnici usporavaju promet u Istri i na sjevernom Jadranu. Magla smanjuje vidljivost i usporava vožnju mjestimice u Lici, a na autocesti A1 između čvora Otočac i tunela Sveti Rok. Zbog snježnog nevremena sa slovenske strane za sav je promet zatvoren granični prijelaz Pasjak-Starod.

Trajekti i katamarani plove prema redu plovidbe.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 65
VIDEO

Novi slovački predsjednik stigao u posjet ranjenom Ficu: 'Samo smo kratko mogli razgovarati...'
PROPUCAN SLOVAČKI PREMIJER

Novi slovački predsjednik stigao u posjet ranjenom Ficu: 'Samo smo kratko mogli razgovarati...'

Bolnicu Roosevelt u Banskoj Bistrici, u kojoj je smješten premijer Fico, čuvaju jake snage policije...

Opsada pred školom u Zagrebu: Učiteljica se zaključala s djecom u razred zbog 9-godišnjaka!
DOŠLA POLICIJA

Opsada pred školom u Zagrebu: Učiteljica se zaključala s djecom u razred zbog 9-godišnjaka!

Taj dječak je skoro dvije godine vršio psihičko, fizičko i seksualno nasilje nad vršnjacima i izdvojili su ga. Sad su roditelji došli u školu i zahtijevali da se vrati na nastavu, a učiteljica se uplašila, kaže odvjetnica
Četvero mrtvih kod Sinja, dijete se bori za život. Migranti bježali policiji. Otkrili su nove detalje
PREVOZILI MIGRANTE

Četvero mrtvih kod Sinja, dijete se bori za život. Migranti bježali policiji. Otkrili su nove detalje

Četiri osobe su smrtno stradale na mjestu događaja, a ostale osobe koje su se nalazile u vozilu su prevezene na pružanje liječničke pomoći.