Obavijesti

Promo sadržaj

Klikom miša do najbolje zdravstvene skrbi!

Klikom miša do najbolje zdravstvene skrbi!
2

Slažete li se s time da je svatko sam zaslužan za svoju sreću? Upravo se mi sami moramo pobrinuti za to da budemo sretni i zadovoljni, a to ćemo najbolje ostvariti brigom za svoje zdravlje

Slažete li se s time da je svatko sam zaslužan za svoju sreću? Upravo se mi sami moramo pobrinuti za to da budemo sretni i zadovoljni, a to ćemo najbolje ostvariti brigom za svoje zdravlje. Na svijetu ne postoji većeg zadovoljstva od saznanja da smo zdravi. 

Pazite li vi na svoje zdravlje? Jedete li zdravo i krećete li se dovoljno? U ovo današnje stresno vrijeme, malo je onih koji razmišljaju o sebi. Da nam je zdravlje bitno i jedino najvažnije u životu, mnogi se uvjere kada bude kasno. Tek tada se osvijestimo kako moramo nešto promijeniti u svom životu. Nemojte i vi biti u toj skupini već se pobrinite o zdravlju na vrijeme. 

Krećete li se? Kažu da je za dobro zdravlje dovoljno 20 minuta kretanja na dan. Ako vam obveze to ne dozvoljavaju, upišite grupne treninge i odradite ih. Osim za fizičko zdravlje, vježbanje je bitno i za ono mentalno. Ostavite brzu hranu po strani i uložite novac u zdravu prehranu. Naše tijelo je stroj koji radi zavisno od onog kakvo mu gorivo dajemo. Da bismo se uvjerili kako dobro odrađujemo posao prema svom tijelu, važno je redovno obavljati sistematske preglede. Danas mnoge poliklinike imaju pakete pregleda koje možete obaviti odjednom i na istom mjestu bez nepotrebnog trošenja vremena. 

Pošto je teško od mjesečnih primanja izdvojiti određenu svotu novca na sebe jer uvijek smatramo da postoji nešto važnije, od danas budite sebi na prvom mjestu i uplatite sistematski pregled. O novcu ne morate brinuti jer Ferratum banka ima rješenje. Uz Ferratum brzinske kredite u jednom danu možete doći do novca i provjeriti je li sve u redu s vašim zdravljem. 

Zavisno o svoti novca koja vam je potrebna, možete odabrati između kredita, mikro kredita, zajma ili pozajmice. Odlična vijest je da sada više ne morate dizati velike kredite jer Ferratum banka vam omogućuje i kratkoročne nenamjenske brze zajmove malih iznosa. 

Ispunite online obrazac na internetskoj stranici Ferratumbank.hr, odaberite svotu novca koju želite i rok otplate i već za 15 minuta novac može biti vaš. Ne brinite niti o nepotrebnoj papirologiji jer kredite, pozajmice i brzizajam možete dobiti samo uz osobnu iskaznicu.

Nakon što se u online obrazac unijeli svoje osobne podatke, putem automatiziranih sustava Jumio i Instantor možete odmah online obaviti i postupak osobne identifikacije i procjenu kreditne sposobnosti. To će ubrzati postupak odobrenja kredita jer nećete morati ići u banku ili dostavljati potrebne dokumente (fotografije osobne iskaznice i tekućeg računa). 

U kratkom roku, na vaš mail će stići potvrda o kreditu kojeg na kraju potpisanog, uz jamstvo za kredit, dostavljate (emailom ili Whatsapom) u banku. Nakon toga, novac odmah sjeda na vaš račun. Bez nepotrebnog čekanja, papirologije i dugotrajnog i mučnog procesa u trenutku kada vam je novac odmah potreban. 

Pobrinite se još danas za svoje zdravlje. Ne čekajte dok bude kasno i budite uvijek sigurni uz Ferratum banku, jer znamo koliko je vaše vrijeme dragocjeno.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Nutricionistica otkriva kako pravilnom prehranom unaprijediti mentalno zdravlje
PROMO

Nutricionistica otkriva kako pravilnom prehranom unaprijediti mentalno zdravlje

Očuvanje mentalnog zdravlja istaknuta je tema u današnjem užurbanom i stresnom suvremenom svijetu. Svakodnevno suočavanje sa izazovnim situacijama i zanemarivanje mentalnog i fizičkog zdravlja mogu imati ozbiljne dugoročne posljedice.

Ana Lokas nova predsjednica uprave Tifona
PROMO

Ana Lokas nova predsjednica uprave Tifona

Ana Lokas imenovana je novom predsjednicom Uprave Tifona. S više od dva desetljeća snažnog iskustva u financijskim i poslovnim sektorima, u svoju novu ulogu na čelu tvrtke donosi bogatu stručnost i dokazano iskustvo u vodstvu.
Nadzorni odbor potvrdio Godišnje izvješće Grupe Petrol i društva Petrol d.d. Ljubljana
PROMO

Nadzorni odbor potvrdio Godišnje izvješće Grupe Petrol i društva Petrol d.d. Ljubljana

Grupa Petrol u 2024. planira čistu poslovnu dobit u iznosu od 156,5 milijuna eura