Obavijesti

News

Komentari 103

Kod naci huligana (19) iz Zadra pronašli i kalašnjikov

Kod naci huligana (19) iz Zadra pronašli i kalašnjikov

U petak je 30-ak tornadovaca došlo u Murvicu, gdje su prebrisali grafit na kojem je pisalo Torcida. No mještani su, čim su ovi otišli, donijeli miniwash i isprali svježi sloj boje, a tornadovci su se vratili u subotu...

VIDEO

Devet pripadnika navijačke skupine Tornado, u dobi od 19 do 39 godina, koje su policajci u subotu silom savladali na putu od Murvice do Zadra, prekršajno će odgovarati. 

Glasnogovornica PU zadarske  Ivana Grbin rekla je kako su svi od prije poznati policiji zbog nasilničkog ponašanja. Petorica su prijavljena jer uza se nisu imali identifikacijske dokumente, jedan vozač (39) bio je pozitivan na marihuanu, a drugi (25) odbio je testirati se. Oba vozača prijavljena su za vožnju pod utjecajem droge, za što mogu platiti od 5000 do 20.000 kuna. Stariji je dobro poznat policiji jer je 2019. kazneno prijavljen za nabavku 2,5 kg marihuane, koju je  ostavio je maloljetniku (16) da je čuva i raspačava. 

Uhitili su ih nakon što se zaoštrio rat grafitima. Kako neslužbeno doznajemo, u Murvici su uz novogradnju sazidali zid dug 60-ak metara. Mještani su se dogovorili, prikupili novac za boje te platili grafiteru da na zid napiše “Torcida”. Ekipa Tornada, navijača koji navijaju za zadarski košarkaški klub, prijetila je prebrisati ime navijačke skupine iz Splita. 

U petak je 30-ak tornadovaca došlo u Murvicu, gdje su prebrisali grafit. No mještani su, čim su ovi otišli, donijeli miniwash i isprali svježi sloj boje pa je opet ispod osvanulo “Torcida”. Tornadovci su to primijetili te su u subotu opet došli prebojiti zid. Nekoliko ih je ponijelo i letve. U dva auta su se vraćali prema Zadru. Tad ih je na ulazu u grad zaskočila policija. Prvi je navodno pobjegao upravo  vođa. Uhitili su ga. Čim je drugi pokušao dati petama vjetra, policajci su ih uhitili i vezali. 

No pravo iznenađenje policajci su doživjeli tek na kraju obrade: pretragom kuće mladića (19) našli su kalašnjikov, 236 metaka, nacističke zastave, 0,4 g speeda. Neslužbeno doznajemo da je taj mladić navodno pet puta mijenjao škole, i to i osnovne, zbog delinkventnog ponašanja. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 103
VIDEO

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?
IZ MINUTE U MINUTU

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?

Prošlo je tjedan dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!
ČESTITKE!

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!

Vrijedni dobici odlaze igračima Hrvatske Lutrije iz Osijeka i s otoka Krk
VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i  Hrvatsku...
NEVJEROJATNO

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i Hrvatsku...

ATENA, GRČKA Jaki vjetrovi donijeli su saharski pijesak koji je prekrio dijelove Grčke, među njima i glavni grad Atenu. Kažu kako je to jedan od najgorih slučajeva koje vežu za pustinjski pijesak u šest godina. Prema projekcijama Copernicusa, ova meteorološka pojava mogla bi pogoditi Hrvatsku krajem mjeseca