Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se

Kod Petrinje muškarac (78) je pištoljem ubio svog unuka (27)

Ubijeni je živio s djedom i bakom, a kako doznajemo često su bili u konfliktu. Još nije poznat povod ubojstva, a više informacija znat će se nakon policijskog očevida

Željko Grgurinović
Foto: Željko Grgurinović

Đuro Adamović (78) iz pištolja je ubio svog 27-godišnjeg unuka Željka oko 17.30 sati, u naselju Gornja Mlinoga kod Petrinje. Mještani tog rijetko naseljenog mjesta zgroženi su zločinom, a kazuju kako je djed nasilnik i često je zlostavljao unuka. Željko je živio u djedovoj i bakinoj kući, a baka Danica nije mogla zaštiti unuka. Željkov otac je  poginuo, a majka je otišla u Ameriku kod obitelji.

- Đuro je često napadao unuka, vrijednog mladića koji je pomagao svima u selu. Bio je dobar i pristojan mladić, ali djed ga je unatoč svemu stalno kritizirao i vikao na njega. Što se dogodilo i zašto je Đuro usmrtio unuka, nitko ne zna - kazao nam je jedan od mještana koji nam je pokazao put prema selu. 

- Ne mogu vam puno reći jer je očevid i kriminalističko istraživanje u tijeku, ali mogu potvrditi da je mladić ubijen hicem iz pištolja - kazala je Jadranka Huskić, zamjenica županijskog državnog odvjetnika. Đuro Adamović je uhićen i protiv njega će podnijeti kaznenu prijavu za teško ubojstvo.

Možda vas zanima i ovo:
Message