Obavijesti

News

Komentari 328

Petrov: Most neće sudjelovati u preslagivanju, opcija su izbori

Petrov: Most neće sudjelovati u preslagivanju, opcija su izbori
5

Pozivamo na odgovornost sve osobe koje sudjeluju u vlasti i nadamo se da će se pokazati da je svima stalo da se održi Vlada i da opravdaju povjerenje - poručio je Petrov

VIDEO

Božo Petrov oko 14.40 obratio se javnosti i priopćio odluku koju je Most donio u utorak navečer:

- Most neće sudjelovati u preslagivanju Vlade. Ako Karamarko odluči rušiti Vladu, Most neće sudjelovati u preslagivanju  i za nas su opcija izbori. Pozivamo na odgovornost sve osobe koje sudjeluju u vlasti i nadamo se da će se pokazati da je svima stalo da se održi Vlada i da opravdaju povjerenje koje su dobili od birača. Nadam se da će se i s druge strane pokazati razum i odgovornost - rekao je Božo Petrov.

Na pitanje hoće li Most podržati raspuštanje sabora Petrov je odbio odgovoriti te se nakon izjave vratio u zgradu Vlade.

Podsjetimo, nakon što su kulminirali odnosi između Mosta i HDZ-a, Tomislav Karamarko je u utorak najavio da će pokrenuti opoziv Oreškovića u Saboru. U utorka su prikupili potpise, a u srijedu je njihov zahtjev uvršten na dnevni red Sabora. Vlada sada ima osam dana očitovati se o tom prijedlogu kluba HDZ-a i njegovih partnera.

Što se tiče SDP-ovog zahtjeva koji je u Saboru tražio izglasavanje nepovjerenja Tomislavu Karamarku, Željko Reiner, predsjednik Sabora u utorak je rekao da smatra logičnim  da se u Saboru prvo raspravlja o HDZ-ovu zahtjevu za izglasavanje nepovjerenja premijeru Tihomiru Oreškoviću jer, ako mu se izglasa nepovjerenje, pada cijela Vlada pa nije potrebna rasprava ni glasovanje o povjerenju prvom potpredsjedniku Vlade Tomislavu Karamarku, što traži SDP.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 328
VIDEO

Čudo u Zagrebu: Zaletio se u šleper, od auta nije ostalo ništa, a on prošao s lakšom ozljedom!
EKSKLUZIVNE FOTOGRAFIJE

Čudo u Zagrebu: Zaletio se u šleper, od auta nije ostalo ništa, a on prošao s lakšom ozljedom!

Vozač (58) nije prilagodio brzinu te je udario u šleper koji je bio zaustavljen na semaforu na Jadranskoj aveniji: U nesreći je vozač auta zadobio lakše ozlijede te je prevezen u KBC Zagreb

UŽIVO Vatrogasci izašli na veliki prosvjed, svirale sirene. Odali su počast preminulim kolegama
PROSVJED U ZAGREBU

UŽIVO Vatrogasci izašli na veliki prosvjed, svirale sirene. Odali su počast preminulim kolegama

Vatrogasci su odlučili izaći na ulice nakon što su pojedini osnivači javnih vatrogasnih postrojbi najavili zatvaranje postrojbi
FOTO Detalji jutarnjeg kaosa u Dubravi: Nakon sudara guma  završila na tramvajskoj stanici!
PASSAT U GRMLJU

FOTO Detalji jutarnjeg kaosa u Dubravi: Nakon sudara guma završila na tramvajskoj stanici!

Jedan čovjek je ozlijeđen u prometnoj nesreći koja se dogodila oko 4.45 na Aveniji Dubrava. Zbog sudara tramvajski promet bio je u prekidu.