Obavijesti

News

Komentari 162

Saznala zašto je boli ruka: Kolinda operirala cistu na ruci

Saznala zašto je boli ruka: Kolinda operirala cistu na ruci
3

Kolinda Grabar Kitarović je zadovoljna što je, nakon ranijih pregleda u Bruxellesu i nekim europskim centrima, napokon saznala preciznu dijagnozu i riješila problem

VIDEO

Predsjednička kandidatkinja Kolinda Grabar Kitarović posjetila je u četvrtak Specijalnu bolnicu Sv. Katarina kako bi obavila pregled ruke koja je kontinuirano boli već godinu i pol dana, nakon što je slomila ruku. 

Pregledom magnetskom rezonancijom utvrđeno je da postoji mala bezopasna cistična tvorevina koja pritišće okolno tkivo i koja izaziva bol ruke. 

Kako je priopćeno iz HDZ-a,  ravnatelj Specijalne bolnice Sv. Katarina i glavni radiolog doc. dr. Igor Biruc odmah je obavio manji operativni zahvat te je uklonio cistu.

Kolinda je zadovoljna što je, nakon ranijih pregleda u Bruxellesu i nekim  europskim centrima, napokon saznala preciznu dijagnozu i riješila problem.

Petar Glebov/Pixsell

Dobila kulenovu seku

Kulenovu seku Kolindu kralj kulena Tomislav Galović upakirao je u ružičastu kutiju s mašnicom. Ispunio je obećanje koje je dao predsjedničkoj kandidatkinji HDZ-a dok je u Splitu dijelila kobase promovirajući autohtone proizvode.

Galović je novi proizvod imena Kolinda na kutiji ukrasio i srcem u imenu tako što je umjesto točke na ‘i’ stavio simbol ljubavi. Ondje su se našla i tri razigrana praščića

Od Galovićeva obećanja prošlo je najmanje šest godina, jer je Kolinda kulene u Splitu dijelila dok je bila ministrica vanjskih poslova. Galović kaže da za ispunjavanje obećanja nikad nije kasno. Pozvao je predsjedničku kandidatkinju da se pridruži proizvodnji kulenove seke. Kaže da će prihvatiti njene ideje o dodavanju novog sastojka u slavonsku kobasu.

Galović je jedan od najpoznatijih proizvođača suhomesnatih proizvoda koji je još 1997. zaštitio svoj kulen kao autohtoni. Radi ga od izvornih slavonskih pasmina svinja.

Što Kolinda Grabar Kitarović misli o samo njoj posvećenoj kobasici, za sada nije poznato. Galović se nada da će joj se kulen i ružičasto pakiranje svidjeti.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 162
VIDEO

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?
IZ MINUTE U MINUTU

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?

Prošlo je tjedan dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!
ČESTITKE!

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!

Vrijedni dobici odlaze igračima Hrvatske Lutrije iz Osijeka i s otoka Krk
VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i  Hrvatsku...
NEVJEROJATNO

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i Hrvatsku...

ATENA, GRČKA Jaki vjetrovi donijeli su saharski pijesak koji je prekrio dijelove Grčke, među njima i glavni grad Atenu. Kažu kako je to jedan od najgorih slučajeva koje vežu za pustinjski pijesak u šest godina. Prema projekcijama Copernicusa, ova meteorološka pojava mogla bi pogoditi Hrvatsku krajem mjeseca