News

Komentari 175

Predsjednica navijačica: Na tenisicama nosi moto Armade

Predsjednica navijačica: Na tenisicama nosi moto Armade

Predsjednica Kolinda Grabar Kitarović, inače vatrena navijačica, često je na utakmicama hrvatske nogometne reprezentacije, a voli pogledati i rukomet i košarku...

Boravak u Rijeci Kolinda Grabar Kitarović je jučer zaključila odlaskom na utakmicu. S tribine je odgledala pobjedu Rijeke nad Osijekom. Nakon utakmice spustila se u svlačionicu i Rijeci praktički čestitala na osvojenom naslovu prvaka.

POGLEDAJTE VIDEO:

Predsjednica, inače vatrena navijačica, često je na utakmicama hrvatske nogometne reprezentacije, a voli pogledati i rukomet i košarku... U sportskim dvoranama često se opusti i zapjeva navijačke pjesme odjevena u navijačke boje.

Predsjednica je danas obišla Sveučilišni kampus u Rijeci i sastala se s predstavnicima projekta Rijeka prijestolnica kulture 2020., a nakon toga je sa suradnicima otišla kupiti karte za utakmicu. U predsjedničinom društvu bio je i resorni savjetnik dr. Tomislav Madžar.

Rođena Riječanka večeras je mogla biti posebno zadovoljna jer je klub iz njezinog grada vjerojatno postao prvak.

Predsjednica je utakmicu pogledala u novim tenisicama, koje su stigle iz SAD-a, a na kojima je na potplatu ispisan službeni moto Armade 'Krepat ma ne molat'.