Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
270 komentara

Kolinda vodila svoju djecu u Vukovar kada se nisu ni rodila

Kako bi dodatno naglasila svoje domoljublje poručila je da je 1998. nakon završene mirne reintegracije Vukovar i Knin posjetila sa svojom djecom no problem je što se njezini kćer i sin nisu tada još rodili.

Predsjednica Kolinda Grabar Kitarović  u Imotskom se družila s građanima
Foto: Miroslav Lelas/PIXSELL
270 komentara

Nakon što je Miroslav Škoro na današnjem skupu u Lisinskom HDZ-ovcima poručio da će on biti njihov predsjednik iz Sinja mu je odgovorila i sama predsjednica Kolinda Grabar Kitarović.

Napala ga je da je 'tamburao po Americi dok je grmjelo', a da bi  dodatno naglasila koliko je zapravo domoljubna malo je iskrivila istinu dok je odgovarala i na prozivke Zorana Milanovića koji joj je poručio kako kao Sanaderova ministrica nije bila u Vukovaru.

PREDSJEDNICA ŽESTOKO PO ŠKORI 'Gdje si bio kad je grmilo? Neki su tada tamburali po Americi!'

Na te prozivke rekla je: “U Vukovaru, nakon završetka mirne reintegracije, odvela sam svoju djecu da vide to stratište u Vukovaru, da se to nikada ne ponovi i ja ću i kao građanka uvijek odlaziti i u Knin i u Vukovar”.

No tu dolazi do iskrivljavanja istine jer je mirna reintegracija završila 1998. godine kada se njezina djeca još nisu ni rodila, pa ostaje misterij s kojom je to djecom ona odlazila u Knin i Vukovar.

Predsjednica Kolinda Grabar Kitarović ima kćer i sina, kći Katarina rođena je 2001 godine, a sin Luka 2003. godine.

 

Tema: Hrvatska

Možda vas zanima i ovo:
Message