Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
13 komentara

Komadina: Božićno druženje nije za neukusne primjedbe

Nismo bez problema, ali nisam siguran koliko takvi postupci raznih kolega pridonose upravo padu rejtinga, rekao je Zlatko Komadina nakon jučerašnje poruke Vojka Obersnela šefu Bernardiću

Foto: Jurica Galoic/PIXSELL
13 komentara

Primorsko-goranski župan i potpredsjednik SDP-a Zlatko Komadina rekao je u petak odgovarajući na novinarska pitanja da blagdansko druženje, otvoreno za javnost, nije mjesto za stranačka prepucavanja ni mjesto za nepristojne i neukusne primjedbe riječkoga gradonačelnika Vojka Obersnela predsjedniku SDP-a Davoru Bernardiću.

"Mislim da je to stvar elementarne pristojnosti, ako ti je netko došao u goste, da se onda pristojno i ponašaš", rekao je Komadina i dodao kako svatko ima pravo na svoje mišljenje u stranci, ali ga treba i iznositi u stranci.

sdp PALI IZA ŽIVOG ZIDA Obersnel poručio Beri: Mijenjaj sebe, program ili više odstupi

 "Nismo bez problema, ali nisam siguran koliko takvi postupci raznih kolega pridonose upravo padu rejtinga", zaključio je Komadina oko jučerašnje poruke Vojka Obersnela predsjedniku SDP-a Davoru Bernardiću.

 Obersnel je u četvrtak na blagdanskom druženju SDP-a u Rijeci, na kojemu je bio i Bernardić, rekao da nije zadovoljan stanjem u SDP-u. "Evo, predsjedniče - ili mijenjaj sebe ili program, ili ćeš morati učiniti ono što te neki pozivaju da napraviš. To se ne odnosi samo na predsjednika, nego i na članove Predsjedništva, ali i Glavnog odbora. Pozivam vas da razmislite o onome što činite jer iduća godina će biti za sve nas još teža i bolnija ako se nešto ne promijeni", rekao je među ostalim Obersnel.

Zagreb: Sjednica Glavnog odbora SDP-a 'ANKETA JE PLENKIJEVA PREVARA' SDP o istraživanju: Mi smo od Živog zida dvostruko jači...

 Komadina je na novinarska pitanja odgovarao u petak na konferenciji za novinare o projektu plutajućega LNG terminala na Krku te o radu Županijskog centra za gospodarenje otpadom Marišćine.

 Na pitanje o kupnji borbenih zrakoplova i odgovornosti s tim u vezi, Komadina je odgovorio kako mu ta tema nije u fokusu te da osobno nije siguran trebaju li Hrvatskoj uopće ti zrakoplovi. Istaknuo je da je riječ o "polovnim avionima, s određenim problemima vezanim za odnose SAD-a, Izraela i Hrvatske" te da uvijek odgovara onaj tko obavlja taj posao.

GRAĐANI IM NE VJERUJU, ALI... Život u oblacima...: Političare samo zanimaju ankete i rejting

 "Da ste me pitali prije tih ugovora, rekao bih da nam trebaju kanaderi, helikopteri hitne medicinske službe, takve vrste letjelica koje pomažu građanima. Teško da ćemo mi, s bilo kakvom flotom, napadati ili braniti se od bilo koga, tako da nisam pobornik kupnje starih zrakoplova", rekao je Komadina i dodao da je lijepo imati ratno zrakoplovstvo i pilote Hrvatske vojske, ali to je sada skupo za građane.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message