Obavijesti

News

Komentari 125

Prevrnuo se kombi koji je vozio migrante: Ozlijeđeno 12 ljudi

Prevrnuo se kombi koji je vozio migrante: Ozlijeđeno 12 ljudi
1

Šest osoba zadobilo je teže ozlijede dok je obrada ostalih pacijenata još uvijek u tijeku. Problem predstavlja jezična barijera jer nitko od njih ne govori engleski, kažu u bolnici...

VIDEO

Dvanaest migranata zaprimljeno je u KBC Rijeka nakon prometne nesreće do koje je došlo jutros oko 7.45 na čvoru Čavle nedaleko benzinske crpke Petrol ponad Rijeke.

- Šest osoba zadobilo je teže ozlijede dok je obrada ostalih pacijenata još uvijek u tijeku. Problem predstavlja jezična barijera jer nitko od njih ne govori engleski te ih se mora pregledati od glave do pete kako bi se utvrdile sve ozlijede, stoga smo u pomoć digli još jedan liječnički tim - doznajemo iz riječke bolnice.

Do nesreće je došlo kada je vozač, mađarski državljanin (46), zbog neprilagođenosti uvjetima na skliskoj i mokroj cesti, u zavoju u smjeru Orehovice izgubio nadzor nad vozilom, prešao u suprotni smjer te se prevrnuo na lijevi bok. Sam vozač nije ozlijeđen, no svi putnici zatražili su liječničku pomoć na Hitnom traktu KBC-a.

Neslužbeno doznajemo da se radi o imigrantima, koje je vozač navodno pokupio ispred nekog tunela.

Kriminalističkim istraživanjem trenutačno se utvrđuju sumnje da je spomenuti mađarski vozač uzrokovao prometnu nesreću, kao i da je u cilju ostvarenja ilegalne materijalne koristi prevozio bez dozvole strane državljane, najvjerojatnije državljane Pakistana, a koji ilegalno borave na području Republike Hrvatske.

Po završetku istraživanja protiv Mađara bit će podnijete odgovarajuće kaznene prijave mjerodavnom državnom odvjetništvu.

Ilegalno prevozio 14 Afganistanaca

Sinoć su i policijski službenici Postaje granične policije Rupa zatekli 67-godišnjeg hrvatskog državljanina oko 23 sata na području Brešca u blizini državne granice, gdje je u teretnom vozilu marke Citroen, riječkih registarskih oznaka,  ilegalno prevozio  14 afganistanskih državljana.

Nad njime se također provodi kriminalističko istraživanje u suradnji s Općinskim državnim odvjetništvom u Rijeci zbog utvrđivanja svih okolnosti ovog događaja, a obojica navedenih počinitelja nakon njihovog završetka bit će privedeni pritvorskom nadzorniku - izvijestila je PU primorsko goranska.
 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 125
VIDEO

Horor u Belgiji! Curu (14) dečko namamio u šumu. Silovali je i mučili, uhitili su 10-ero djece
ODVJETNIKU MUČNO

Horor u Belgiji! Curu (14) dečko namamio u šumu. Silovali je i mučili, uhitili su 10-ero djece

'Ovo nikad nisam doživio u svojoj karijeri', rekao je šokirani odvjetnik osumnjičenog. Pretpostavlja se da je djevojka provela dva dana u šumi i ondje ju je najmanje dva puta silovala, mučila i zlostavljala skupina djece

Doznajemo: Domovinski pokret izbacit će Jurčevića iz stranke!
SVE ZBOG POTPISA

Doznajemo: Domovinski pokret izbacit će Jurčevića iz stranke!

Jurčević se usprotivio  koalicijskom sporazumu s HDZ-om i bio je nezadovoljan što nisu dobili Ministarstvo kulture. Predsjedništvo bi trebalo predložiti tu sankciju Časnom sudu stranke koje će donijeti zadnju odluku
Plaćali bi brak, uvozili Hrvate iz Južne Amerike, homoseksualci ne bi mogli udomljavati djecu
DEMOGRAFSKA POLITIKA DP-A

Plaćali bi brak, uvozili Hrvate iz Južne Amerike, homoseksualci ne bi mogli udomljavati djecu

Obećaju povratnicima da neće morati plaćati porez barem 10 godina. Inzistiraju da se u vrtićima, školama, odvoje muške i ženske svlačionice i slične prostorije. Gay parovima žele zabraniti posvajanje djece