Obavijesti

News

Komentari 8

Konferencija o korona virusu odgođena zbog korona virusa...

Konferencija o korona virusu odgođena zbog korona virusa...
4

Zbog velikog broja zaraženih od korona virusa, diljem svijeta zabranjena su javna okupljanja pa je tako odgođena i konferencija o korona virusu

VIDEO

U svijetu je od korona virusa zaraženo više od sto tisuća ljudi. Italija je proglasila epidemiju, cijela država je u karanteni, diljem svijeta zatvaraju se škole, fakulteti, kazalište, a brojna okupljanja i događaji su odgođeni. Jedna od njih je i konferencija koja se u petak trebala održati u New Yorku pod nazivom 'Poslovanje za vrijeme korona virusa', no organizatori su je odlučili odgoditi zbog širenja same infekcije. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Italija update 01:16

Vijeće za vanjske odnose otkazalo je i druge konferencije od 11. ožujka do 3. travnja, uključujući okrugle stolove u New Yorku i Washingtonu i nacionalna događanja širom Sjedinjenih Američkih Država.

Predsjednik SAD-a Donald Trump najavio je u ponedjeljak da će zatražiti od Kongresa paket poticajnih mjera, uključujući smanjenje poreza na dohodak, kako bi se suzbili rizici po gospodarstvo od širenja koronavirusa.

Zbog korona virusa Talijani ne trebaju plaćati porez i režije...
Zbog korona virusa Talijani ne trebaju plaćati porez i režije...

Zahvaljujući tome, jučer su na Wall Streetu burzovni indeksi skočili gotovo 5 posto, no kako američke vlasti još nisu izašle s konkretnim prijedlozima, američki terminski indeksi trenutno su u minusu više od 2 posto.

- Trumpova vlada obećala je nešto značajno, no kako dosad ništa nije objavljeno, čini se da će poticajne mjere biti odgođene. Zbog toga na tržištu vlada negativno raspoloženje. Iz perspektive globalnog investitora, i dalje prijete negativni rizici - kaže Michael McCarthy, strateg u tvrtki CMC Markets.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

Što se to kuha u Mostu? Svađa supružnika Raspudić i Miletića oko liste za Europski parlament
ŽELE NAPUSTITI STRANKU?

Što se to kuha u Mostu? Svađa supružnika Raspudić i Miletića oko liste za Europski parlament

Potvrde ni demantija ovih informacije još nema, a nitko od dužnosnika Mosta ne odgovara na telefonske pozive.

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i  Hrvatsku...
NEVJEROJATNO

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i Hrvatsku...

ATENA, GRČKA Jaki vjetrovi donijeli su saharski pijesak koji je prekrio dijelove Grčke, među njima i glavni grad Atenu. Kažu kako je to jedan od najgorih slučajeva koje vežu za pustinjski pijesak u šest godina. Prema projekcijama Copernicusa, ova meteorološka pojava mogla bi pogoditi Hrvatsku krajem mjeseca
Trzavice i raskoli tjedan nakon izbora. Evo gdje puca u Mostu, HDZ-u, SDP-u, DP-u, Fokusu...
A KLELI SE U JEDINSTVO

Trzavice i raskoli tjedan nakon izbora. Evo gdje puca u Mostu, HDZ-u, SDP-u, DP-u, Fokusu...

Odlazak bračnog para Raspudić Selak od Mosta, samo je jedan od raskola među partnerima i unutar stranaka nakon izbora. DP se lomi oko koalicija, SDP-ov Grbin na meti kritika, Plenković na dvostrukom udaru...