Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Konja isjekao sjekirom, izbio mu oko i ostavio ga da ugine

Konj je ipak uspio preživjeti, a pronašli su ga radnici Elektre. Grad Otočac ga je preuzeo i udomio u Perušiću, a njegova nova vlasnica pružila mu je svu potrebnu pomoć..

Foto: Facebbok
140 komentara

Ljubitelji životinja objavili su slučaj neviđene brutalnosti nad jednim konjem u Lici. U mjestu Doljani pokraj Otočca radnici Elektre pronašli su konja kojeg je, kako tvrde ljubitelji životinja, vlasnik pretukao, isjekao sjekirom i nožem po cijelom tijelu, izbio palicom oko, a onda ga je tako zlostavljanog i teško ozlijeđenog ostavio vezanog u grmlju da ugine. 

Pretpostavlja se da mu je namjera bila ubiti ga, javlja Glas Gacke.

Konj je ipak uspio preživjeti, a radnici koji su ga pronašli o njemu su obavijestili veterinare koji su slučaj prijavili policiji, komunalnom redarstvu i veterinarskoj ambulanti. 

Vlasnik konja je pronađen i kazneno prijavljen, a nesretni konj imao je sreće. Prvo ga je preuzeo Grad Otočac, a onda su ga uspjeli udomiti u obližnjem Perušiću kod veterinarske tehničarke Ane Kruljac koja nije prvi put da spašava konje. 

Konj je sada zbrinut, dobio je najbolju moguću njegu, rane su mu očišćene i nastavlja se njegovo liječenje, ali oporavak će biti dugotrajan i poprilično skup.

Zato su prijatelji životinja na Facebooku pokrenuli akciju prikupljanja sredstava na račun IBAN HR4523900013102178662, Katarina Rogić, Klanac 127. 

Mole ljude koji to mogu da se odreknu jedne kave i uplate taj iznos za troškove izlječenja nedužne životinje. 
 

Možda vas zanima i ovo:
Message