Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
2 komentara

Kontrola u Karlovcu: Policija će provjeriti naljepnice za invalide

Akcija je organizirana na inicijativu Mreže prometnih policija država Europe (TISPOL) pod nazivom "ENABLE", koja je usmjerena baš na zlouporabu znaka pristupačnosti

Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL
2 komentara

U povodu Međunarodnog dana osoba s invaliditetom 3. prosinca, karlovačka Policijska uprava pojačano će u utorak provjeravati zlouporabe naljepnica pristupačnosti parkirnim mjestima rezerviranima za osobe s invaliditetom.

Policija ujedno poziva sve vozače bez invaliditeta da nikada ne koriste parkirna mjesta rezervirana za osobe s invaliditetom, jer se time ona uskraćuju onima kojima je potrebno i time im se onemogućuje mobilnost i stvaraju poteškoće.

Zato će se tijekom dana pojačano kontrolirati korištenje parkirnih mjesta sa znakom rezervacije za osobe s invaliditetom i kažnjavati prekršitelji.

Akcija će se provoditi u cijeloj Karlovačkoj županiji, a u Karlovcu će policiji pomagati službenici Prometnog redarstva Grada Karlovca.

Akcija je organizirana na inicijativu Mreže prometnih policija država Europe (TISPOL) pod nazivom "ENABLE", koja je usmjerena baš na zlouporabu znaka pristupačnosti.

Tema: Hrvatska

Možda vas zanima i ovo:
Message