News

Komentari 27

Korona misterij: Pozitivna 56 dana, a uopće nema simptome

Korona misterij: Pozitivna 56 dana, a uopće nema simptome

Iz bolnice je puštena 6. ožujka, te joj je rečeno da ostane u kućnoj izolaciji, jer nije kritični pacijent. Ostala je u izolaciji i redovito se testirala i svi testovi dosad su pozitivni

Bianca Dobroiu (23) je talijanska manekenka i potpuno zdrava, osim jedne stvari - već je 56 dana pozitivna na korona virus, a nema nikakve simptome bolesti.

Bianca je bila među prvim oboljelima u Bologni, odnosno regiji Emilia-Romagna i kada joj je dijagnosticiran korona virus smještena je u bolnicu Sant'Orsola. Bianca je u bolnicu primljena 28. veljače s temperaturom 40.7 C i istog dana su joj otkrili koronu.

Iz bolnice je puštena 6. ožujka, te joj je rečeno da ostane u kućnoj izolaciji, jer nije kritični pacijent. Ostala je u izolaciji i redovito se testirala i svi testovi dosad su pozitivni, iako više nema nikakve simptome bolesti.

Zbog toga je i dalje u izolaciji, jer može zaraziti nekog drugog, a zanimljivo je da je u izolaciji kod kuće sa svojom majkom, koja je testirana tri puta i sva tri testa su negativna.

- Pratimo njen slučaj jako pažljivo. Ne znamo za nikoga da je toliko dugo pozitivan, najduže pozitivne pacijente za koje znamo bili su pozitivni četiri tjedna - rekao je doktor Luciano Attard.

I Bianca se nada da će uskoro biti negativna, jer joj kako piše 7News, nedostaju šetnje na svježem zraku.

Najčitaniji članci