Obavijesti

News

Komentari 10

Kristian upoznao policajca koji je njega i trudnu suprugu pratio do bolnice: 'Hvala mu od srca'

Kristian upoznao policajca koji je njega i trudnu suprugu pratio do bolnice: 'Hvala mu od srca'
4

Svaka sekunda je bila bitna, beba je u vozilu krenula van! U toj silnoj frci nisam mu se stigao zahvaliti, napisao je Kristian Tomić, a sad je upoznao policajca Josipa i osobno mu zahvalio

VIDEO

Supruga i beba su dobro, beba jede i spava, noću slabo spava, ali sve je lako kad se ujutro vidi dječji osmijeh, kaže novopečeni otac Kristian Tomić, kojemu je zagrebački policajac Josip pomogao da sa trudnom suprugom sigurno i na vrijeme stigne do Vinogradske bolnice.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Kristian Tomić 01:05

Policajca kojega je javno pohvalio u mailu Policijskoj upravi zagrebačkoj konačno je imao prilike upoznati i zahvaliti uživo te mu stisnuti ruku. Policajac Josip ispričao nam je kako se sve odvijalo.

- Tog 5. svibnja oko 14.40 sati nakon postupanja u gradu vraćao sam se na svoje postajno područje. Na jednom vrlo prometnom raskrižju čekao sam zeleno svjetlo i čuo da mi netko trubi. Pogledao sam desno i vidio Kristijana i njegovu suprugu u autu, uznemirene. On je viknuo da mu žena rađa i da treba hitno prepratu u Vinogradsku bolnicu. Odmah sam uključio svjetlosne i zvučne signale i malo brže, ali sigurno, doveo ih do bolnice - ispričao je policajac.

Budućim roditeljima poželio je sreću te otišao natrag na svoje postajno područje.

Dugo Selo: Policajac Josip pomogao je rodilji s trudovima

Svega 20 minuta kasnije na svijet je došla curica teška oko 3400 grama i duga oko 48 centimetara. Nakon 20 dana kada su emocije došle na svoje mjesto, a beba se ugodno smjestila u toplini svoga doma, otac je odlučio javno zahvaliti policajcu.

- Svaka sekunda je bila bitna, beba je u vozilu krenula van! U toj silnoj frci nisam mu se stigao zahvaliti. Najmanje što sada možemo učiniti jeste javno ga pohvaliti što vjerujem da će i njegovi nadređeni prepoznati i adekvatno ga nagraditi. Takvi ljudi to zaslužuju! - napisao je Kristian. 

- Učinio je nešto, što vjerujem sam ne smatra toliko velikim ni bitnim činom. No mojoj supruzi, meni i našoj maloj djevojčici, tada još u trbuhu, učinio je nešto na čemu ćemo mu zaista biti zahvalni. Ponio se poput pravog heroja u vozilu i uz upaljene rotirke doveo nas u rekordnom vremenu do Vinogradske bolnice - zahvalan je Kristian.

Njegova poruka dirnula je i Josipa, koji je za nju saznao prije nekoliko dana od nadređenih.

- Zvali su me šefovi i rekli da je poslao tu pohvalu, stvarno je lijepo to napisao. Moram priznati da ne smatram da sam učinio nešto posebno, mislio sam da obavljam nešto što mi je dužnost i uvjeren sam da bi isto postupio bilo tko od mojih kolega i kolegica da se našao na mom mjestu. Ipak, drago mi je što sam to bio ja - skromno kaže Josip.

Dugo Selo: Policajac Josip pomogao je rodilji s trudovima

Dodaje da je dosad bio na raznim intervencijama, ali ovako nešto još nije doživio.

- S pohvalom su upoznate sve ustrojstvene jedinice Policijske uprave zagrebačke, a što je inače praksa naše policijske uprave, cijenimo kada naši policijski službenici ponosno, odgovorno i zakonito obavljaju sve svoje zadaće i vodimo brigu da to doznaju svi koji su dio tima zagrebačke policije - priopćila je PU zagrebačka.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 10
VIDEO

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'
PRATITE NA 24SATA

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'
POGLEDAJTE VIDEO

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'

Piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva s višenamjenskim borbenim avionima Rafale danas 25. travnja 2024. godine oko 12 sati prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor stupili su u kontakt s Hrvatskom kontrolom zračne plovidbe. U hrvatski zračni prostor ušli su u području Istarske županije, a poletjeli su s aerodroma u francuskom Bordeauxu nešto prije 11 sati. Prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor, piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva poslali su poruku svim hrvatskim građanima s ovog povijesnog preleta: "Upravo ulazimo u hrvatski zračni prostor koji će od danas biti još sigurniji. Hrvatski Rafale i hrvatski piloti su stigli kući!"
Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!
ZARADILE 30 TISUĆA EURA

Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!

DETALJI OPTUŽNICE Spolne usluge oglašavale su pod naslovima 'Plava bomba 35 g.', 'Mazna37', 'Vatrena plavuša, grudi 4' i slično. Neki od muškaraca su odlazili kada bi vidjeli da žena ne odgovara opisu iz oglasa