News

Komentari 106

Krišto osniva stranku: Članovi će ispuniti lustracijski formular

Krišto osniva stranku: Članovi će ispuniti lustracijski formular

Ta stranka se neće zalagati za jednu, a provoditi drugu politiku, kao što je slučaj s današnjom političkom strukturom. Nemam nikakve dvojbe u uspjeh, kaže Krišto

Ostavka Miroslava Škore sigurno je dobra vijest za HDZ, ali i za druge aktere na desnoj političkoj sceni, a jedna od njih je i Karolina Vidović Krišto, koja je, zajedno s Milanom Vrkljanom, početkom godine napustila Klub Domovinskog pokreta.

Ona je vrlo popularna među desnijom publikom, a njih dvoje uskoro osnivaju stranku.

- Ozbiljno se pripremamo, za novom strankom postoji društvena potreba i ona ne smije sadržavati one greške na kojima su drugi u svojim, nekada i ispravnim nastojanjima, padali. U pristupnici će biti sadržan i svojevrsni lustracijski formular, koji će biti preduvjet za članstvo u toj stranci. Ta stranka se neće zalagati za jednu, a provoditi drugu politiku, kao što je slučaj s današnjom političkom strukturom. Nemam nikakve dvojbe u uspjeh tog političkog projekta - izjavila je Karolina Vidović Krišto neki dan u intervjuu za tjednik Domovina.

Ova bi stranka mogla politički ugroziti Domovinski pokret, preuzeti im dio birača, a možda i kojeg zastupnika, piše Novi list.

Najčitaniji članci