News

Komentari 624

'Krivo su mi jutros rekli, ipak zaokružite broj 2, kao pobjeda'

'Krivo su mi jutros rekli, ipak zaokružite broj 2, kao pobjeda'

Predsjednička kandidatkinja Kolinda Grabar-Kitarović održala je predizborni skup u Splitu, družila se s građanima te zapalila svijeću kod spomenika dr. Franje Tuđmana...

Kolinda Grabar-Kitarović održala je predizborni skup u Splitu. Izjavila je u svom govoru na skupu kako joj je čast biti u Splitu, te se ispričala na kašnjenju s predizbornim skupom.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Idemo dalje okupljeni, idemo zajedno iz ovog našeg Splita! Vaša bura nije ništa blaža nego ona naša na Grobniku. Bilo mi je drago danas vidjeti onu našu trobojnicu koja se vijori na Marjanu i koju nitko nikada maknuti neće - rekla je Kolinda.

Napomenula je kako ne dijeli birače na svoje i tuđe.

- Nema birača ljevice...desnice, kada je Hrvatska u pitanju. Svi se moramo okupiti i ujediniti. Ostat ću predsjednica svih državljana Hrvatske, ma gdje živjeli - izjavila je.

- Ja se ne natječem za fotelju, ali sam zabrinuta što nas dijele i što nas vrijeđaju, jer je ovo bila brutalno prljava kampanja. Ali ne možemo se tako ponašati jedni prema drugima. Idemo suprotstaviti program, a ne doskočice i poskočice koje nikome neće koristiti - rekla je Kolinda.

Kaže da joj fotelja na Pantovčaku ništa ne znači, ali da su ovo izbori koji će odrediti smjer Hrvatske.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Želim da 05. siječnja bude još jedan dan hrvatske pobjede, da to bude dan kada ćemo dati glas za novo domoljublje 2020. Okupimo se i molim vas zaokružite listu broj dva. Jutros su mi krivo rekli. Sjetite se dva, V kao viktorija, kao pobjeda. Idemo zajedno u pobjedu - izjavila je Grabar-Kitarović.

 

Najčitaniji članci