Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Krivotvorila diplomu fakulteta pa se zaposlila u osnovnoj školi

Krivotvorenu diplomu ovjerila je kod javnog bilježnika, a zatim ju zajedno s krivotvorenom potvrdom diplomskog ispita predala pri zapošljavanju na neodređeno u zagrebačkoj osnovnoj školi

36 komentara

Zagrebačka policija dovršila je istragu nad ženom (34) zbog sumnje da je krivotvorila diplomu. Prema izvještaju PU zagrebačke, sumnja se da je žena pribavila diplomu fakulteta o stečenoj visokoj stručnoj spremi i stručnog zvanja magistra, a koja je izdana u svibnju 2013. godine na njeno ime.

Krivotvorenu diplomu ovjerila je kod javnog bilježnika, a zatim ju zajedno s krivotvorenom potvrdom diplomskog ispita predala pri zapošljavanju na neodređeno u zagrebačkoj osnovnoj školi gdje je radila kao učiteljica.

Dodatnom provjerom potpisa u javnobilježničkom uredu utvrđeno je da je ovjera potpisa presliku diplome nevjerodostojna, budući je pod istim brojem ovjerena preslika diplome na ime njenog supruga. 

Sumnja se i da je također krivotvorenu potvrdu diplomskog ispita fakulteta o visokoj stručnoj spremi i zvanja magistra priložila prilikom podnošenja zamolbe za radno mjesto profesora u osnovnoj školi. Na osnovu toga je u rujnu 2014. godine sklopila ugovor na određeno vrijeme.

Ženu će prijaviti Općinskom državnom odvjetništvu.  

Možda vas zanima i ovo:
Message