Obavijesti

News

Komentari 167

Na kioscima Tiska nema više bonova HT-a i ZET-ovih karata

Na kioscima Tiska nema više bonova HT-a i ZET-ovih karata
1

Ranije su blokirani su računi Agrokora, Belja, Leda, Jamnice, Tiska i PIK Vrbovca, Konzuma te PIK-a Vinkovci. Iz ZET-a pak javljaju kako, na kioscima Tiska, više ne možete napuniti vrijednosnu kartu

VIDEO

ZET se povlači s kioska "Tiska", javlja Radio Sljeme.

Iz ZET-a javljaju kako, na kioscima Tiska, više ne možete napuniti vrijednosnu kartu niti će im oni ispostavljati nove pojedinačne karte.

POGLEDAJTE VIDEO:

Na stranicama Zagrebačkog holdinga stoji obavijest da korisnici javnog gradskog prijevoza, na Tiskovim kioscima, do daljnjega mogu kupiti samo preostale pojedinačne karte.

Pojedinačne ZET-ove karte od sada se mogu kupiti na prodajnim mjestima ZET-a ( Savski most, Sesvete, Borongaj, Dubec, Zaprešić, Velika Gorica, Zapruđe, Črnomerec, pothodnik, Dubrava, Petrićeva, Ulica grada Vukovara i Ljubljanica), kioscima iNovina, poslovnicama Hrvatske pošte, kod vozača te privatnim kioscima koji su u ugovornom odnosu sa Zagrebačkim holdingom d.o.o, podružnicom ZET.

HT prestao dostavljati  pre-paid bonove na kioske Tiska i u Konzum

Kako smo saznali i Hrvatski Telekom  je prestao dostavljati pre-paid bonove na kioske Tiska i u Konzum, pa oni koji imaju neke od HT-ovih tarifa ili brandova više ne mogu kupiti bonove. Obišli smo i niz kioska Tiska  u Zaggorebu i potvrđeno nam je da se bonovi ne mogu kupiti, a niti napuniti ZET-ove kartice za javni prijevoz. HT navodno ne želi dostavljati bonove kako ne bi stvarao novi dug.
Iz HT-a su nam odgovorili da upućuju korisnike na druge kanale gdje mogu kupiti pre-paid bonove. Vjeruju da će do kraja tjedna sve biti rješeno.  
- Hrvatski Telekom trenutno revidira proceduru vezanu uz distribuciju pre-paid bonova te se u ovom trenutku bonovi ne mogu kupiti na svim prodajnim mjestima. U kontaktu smo sa svim partnerima i dobavljačima kako bi u što kraćem roku, do kraja ovog tjedna, korisnici ponovno mogli kupovati bonove na više prodajnih mjesta. Korisnike smo obavijestili o kanalima putem kojih je moguće kupiti pre-pad bonove, kao što su SMSbon, HALObon, mobilna aplikacija Moja Simpa, web portalima bonbon.hr i hrvatskitelekom.hr te na Platomatima u T-Centrima. 
Podsjećamo kako prepaid bonove HT-a korisnici mogu kupiti putem prodajnih kanala HT-a i na taj način ostvariti dodatnih 10 % bonusa na vrijednost kupljenog bona.   
Također, bonovi se mogu kupiti i kod prodajnih partnera: Hrvatska pošta, bankomati banaka, internetsko i mobilno bankarstvo banaka i Erste Card Club – poručili su iz Korporativnih komunikacija HT-a.

Blokirali su račun tvrtki Vupik 

Tvrtka Vupik iz sastava Agrokora izvijestila je u utorak da joj je zbog nepodmirenih dospjelih obveza u utorak blokiran žiro račun.

Vupik je izvijestio da je zbog nepodmirenih dospjelih novčanih obveza došlo do blokade žiro računa društva te napomenuo da poduzima sve raspoložive radnje radi deblokade računa i nastavka redovitog poslovanja.

Ranije su blokirani računi Agrokora, Belja, Leda, Jamnice, Tiska i PIK Vrbovca, Konzuma te PIK-a Vinkovci.

Nakon sastanka 50-ak dobavljača Agrokora u ponedjeljak navečer, član Uprave Francka Josip Budimir istaknuo je da su jedinstveni u svojim zahtjevima prema bankama i da će u idućim razgovorima tražiti da se očituju o njihovim prijedlozima, a generalni direktor Dukata Alen Fontana poručio da sustav sada financiraju jedino dobavljači svojom robom, ali i da to neće moći trajati predugo. 

Član Uprave Francka rekao je da dobavljači i dalje isporučuju robu Agrokoru. "Ništa se u tome smislu nije promijenilo i očekujemo da će zapravo svi ovi razgovori koje smo vodili i u Vladi i s bankama ranijih dana, uroditi plodom, da će svijest o urgentnosti situacije i potrebi brze reakcije biti primjerena i u ponašanju drugih aktera, ne samo nas koji taj sustav zapravo održavamo na životu svojim isporukama roba i suzdržavanjem od prinudnih naplata svojih potraživanja", naglasio je Budimir.

Apelirao je i na druge dobavljače, koji nisu uključeni u njihov krug, da se i oni tako ponašaju. Budimir je kazao i kako bi dobavljači voljeli da država pristupi standstill aranžmanu.

Kazao je i da, uz normalnu isporuku roba, žele i da se maknu blokade žiro računa kompanija iz sastava Agrokora, ali i "određena jamstva da će se u tom slučaju banke ponašati na način da poštuju te naše zahtjeve da uliju dodatnu likvidnost i da se zapravo uredno podmiruju nove obveze, a da se stare servisiraju u nekim rokovima".

Razgovori između dobavljači i bankara trebali bi se uskoro nastaviti.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 167
VIDEO

Užas u Londonu: Zabio se u kuću pa izašao i sjekao ljude mačem! Među ozlijeđenima i policajci
OPSADNO STANJE

Užas u Londonu: Zabio se u kuću pa izašao i sjekao ljude mačem! Među ozlijeđenima i policajci

Muškarac se prvo autom zabio u jednu kuću, zatim je počeo napadati ljude koji su čekali metro na stanici na sjeveroistoku Londona. Policija je objavila da je više ozlijeđenih, a napadača su uhitili

Tajni spisi CIA-e o Bljesku: Vršili pritisak na Tuđmana, iznenadila ih brza akcija; 'Zabrinuti smo'
ČETNICIMA LEGIJA OKRENUO LEĐA

Tajni spisi CIA-e o Bljesku: Vršili pritisak na Tuđmana, iznenadila ih brza akcija; 'Zabrinuti smo'

CIA-ini zapisnici sa sastanka održanog 4. svibnja 1995. godine, praktički samo nekoliko sati nakon završetka Bljeska pokazuju koliko ih je iznenadila operacija...
Rafalei u srijedu lete po cijeloj Hrvatskoj: Evo kada i gdje
MORH PRIOPĆIO

Rafalei u srijedu lete po cijeloj Hrvatskoj: Evo kada i gdje

Preletom iznad cjelokupnog teritorija Republike Hrvatske piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva izvest će svoju prvu zadaću višenamjenskim borbenim avionima Rafale u znak zahvalnosti i poštovanja prema svim sudionicima vojno-redarstvene operacije “Bljesak”, priopćio je MORH