Obavijesti

News

Komentari 9

Krojf poručio da je akcija 'Šok' predstava za javnost

 Krojf poručio da je akcija 'Šok' predstava za javnost
1

Krojf se pita, ako su braća Rodić planirala nečije ubojstvo, zašto su puštena odmah drugi dan. Sve naziva predstavom za javnost i mazanjem očiju

VIDEO

Miljenko Žaja Krojf kazao je u razgovoru za Slobodnu Dalmaciju kako se ne krije u BiH, već je bio na liječenju u Mostaru. Kako ima BiH državljanstvo tamo se, kaže, i besplatno liječi.
- Meni je na zahtjev Državnog odvjetništva oduzeta putovnica, čime mi je otežan boravak i liječenje u Republici Češkoj, gdje imam doživotni boravak i radnu dozvolu, zdravstveno i dodatno zdravstveno osiguranje - objasnio je Krojf koji se trenutno nalazi u Posušju. Tvrdi da je o svom liječenju informirao Općinsko državno odvjetništvo u Zagrebu, Županijski sud, suca Željka Horvatinovića i sutkinju Maju Štampar Stipić te tako opovrgava da je u bijegu.
- Od prvoga dana oni vrlo dobro znaju gdje se nalazim. Dakle, ako gospoda iz odvjetništva i policije žele sa mnom stupiti u kontakt, to vrlo lako mogu učiniti - rekao je Krojf. Dodao je da ga policija u javnosti predstavlja kao bjegunca jer im je potrebna predstava za narod. Za policijsku akciju 'Šok' smatra da je mazanje očiju javnosti. Pita se, ako su braća Rodić planirala nečije ubojstvo, zašto su ih odmah drugi dan pustili kući. Priznao je da posjeduje oružani list.
- Osobe koje su procesuirane i osuđene, ne mogu posjedovati oružni list. Pametnome dosta - zaključio je Miljenko Žaja Krojf.
Glasnogovornik Uprave policije MUP-a Županije zapadnohercegovačke Damir Čutura rekao je da je Krojf za njih slobodni građanin koji ima dvojno državljanstvo i za kojim nije raspisana nikakva tjeralica. Kao takav, naglašava, može se slobodno kretati na čitavom teritoriju BiH.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 9
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'
FELJTON: ČERNOBIL, 2. DIO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'

Hrvatski znanstvenik Zdenko Franić posjetio je Černobil i stajao na mjestu s kojeg su stanovnici Pripjata promatrali plamen nakon eksplozije u nuklearnoj elektrani. Svi ti ljudi s mosta završili su u agoniji...
Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'
NAKON SJEDNICE VLADE

Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'

Šef HDZ-a i tehnički premijer Andrej Plenković drži presicu nakon sjednice vlade. Istaknuo je da je HDZ-ova borba protiv korupcije snažna.