Obavijesti

News

Komentari 2

Krš i lom diljem obale: Olujno jugo bilo je poput tsunamija...

Krš i lom diljem obale: Olujno jugo bilo je poput tsunamija...
5

Zbrajaju štete: Uništene su plaže, potopljene rive i barke te srušena stabla i oštećeni krovovi diljem Jadrana. Dijelovi Istre i Dalmacije ostali su bez struje

VIDEO

Na otklanjanju posljedica nevremena koje je poharalo obalu nadležne službe u utorak ujutro imale su pune ruke posla.

Jako nevrijeme poharalo Zadar: Jugo pobacalo kamene ploče po rivi

Jako nevrijeme poharalo Zadar: Jugo pobacalo kamene ploče po rivi Više na http://bit.ly/2Q7hhpY Reporter: Pino Šale

Objavljuje 24sata u Utorak, 30. listopada 2018.

Vjetar koji je puhao i više od 160 kilometara na sat nosio je sve pred sobom, a more čija se razina bila drastično podignula, potopilo je rive, ulice i barke u mnogim mjestima.

U Zadru je jugo oštetilo rivu te prouzročilo nasukavanje jedrilica. Iz Županijskog centra 112 Pazin rekli su nam da su primili više od 200 dojava građana o problemima na području Istre. Na terenu su bile angažirane sve nadležne službe, od održavanja cesta, HEP-a, MRCC-a Rijeka, lučkih kapetanija, komunalnih poduzeća, vatrogasaca...

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Prelaskom juga u lebić oko 23 sata u ponedjeljak došlo je do naglog dizanja razine mora na Hvaru i drugim otocima, što je uzrokovalo poplavljene rive i ulice. Županijski centar 112 Zadar u noći na utorak zbog olujnog vjetra na širem zadarskom području primio je više dojava o padu stabala i telefonskih stupova na prometnice. Slično je bilo i na šibenskom području. Malo bolje prošao je Split, gdje je obilna kiša zamutila vodu. Vjetar je kidao žice dalekovoda, pa su mnogi ostali bez struje.

Isplovio po nevremenu

U noći s ponedjeljka na utorak oko 1 sat policija je zaprimila dojavu Lučke kapetanije o nestanku 54-godišnjeg T.V. sa Silbe, piše Slobodna Dalmacija.

- Muškarac je tijekom dana otišao obići svoje brodove u uvali Smardeča na Silbi, a kako se nije vraćao kući supruga je prijavila njegov nestanak, rekao je Elis Žodan, glasnogovornik zadarske policije.

U utorak ujutro oko 8 sati na otočiću Kozjak, između Ilovika i Lošinja, članovi posade službenog plovila Postaje pomorske i aerodromske policije Zadar pronašli su neozlijeđenog muškarca.

Kako doznajemo T.V. isplovio je iz Silbe svojom jedrilicom Elan T401, a u vrlo kratkom roku olujno jugo ga je odnijelo prema Lošinju. S brodicom se nasukao na otočić Kozjak.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...
POSTIZBORNI PREGOVORI

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...

Nakon održanih parlamentarnih izbora stanje je ovakvo - HDZ 61 mandat, Rijeke pravde 42, Domovinski pokret 14, Most 11, Možemo 10, NPS 2, IDS 2, Fokus 1

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'
IZ MINUTE U MINUTU

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer
Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a