Obavijesti

News

Komentari 44

Ukinuli karantenu na brodu jer član posade nema korona virus

Ukinuli karantenu na brodu jer član posade nema korona virus
1

Na pitanje pridržavaju li se svi karantene, jer Lošinjani dojavljuju da ima silazaka s broda, Capak odgovara kako policija redovito obilazi kruzer, i svjedoči da silazaka nema

VIDEO

U Malom Lošinju usidren je talijanski brod čiji su članovi posade, doznajemo, u karanteni. Kod člana posade, Ukrajinca, posumnjalo se na korona virus, zbog čega je testiran, danas bi navečer trebali biti gotovi nalazi.

Ostatak posade je u karanteni, rekao nam je ravnatelj Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo Krunoslav Capak.

Na pitanje pridržavaju li se svi karantene, jer Lošinjani dojavljuju da ima silazaka s broda, Capak odgovara kako policija redovito obilazi kruzer, i svjedoči da silazaka nema. 

Marko Boras Mandić, načelnik Stožera civilne zaštite Primorsko-goranske županije kaže da ima puno povjerenje u policiju na Lošinju, koja redovito obilazi brod u karanteni. 

- Kažu mi da je sve pod nadzorom, i da nema silazaka s broda. Na njemu je 18 članova posade, iz cijeloga svijeta. Svi su putnici ranije iskrcani u Trstu, bila je riječ o tri Talijana, dok su svi ostali bili Amerikanci. Nalaze testa na korona virus kod jednog člana posade očekujemo najkasnije sutra - kazao nam je Boras Mandić. 

Brod plovi pod malteškom zastavom. 

Ukrajinac, član posade broda u karanteni negativan je na korona virus, potvrdio nam je Marko Boras Mandić. Dodaje da se time karantena ukida, ali brod ostaje u lošinjskoj luci, kamo je stigao na remont. Oni će biti pod epidemiološkim nadzorom sljedećih 14 dana. Mogu se kretati naokolo, nemaju zabranu kretanja. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 44
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'
FELJTON: ČERNOBIL, 2. DIO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'

Hrvatski znanstvenik Zdenko Franić posjetio je Černobil i stajao na mjestu s kojeg su stanovnici Pripjata promatrali plamen nakon eksplozije u nuklearnoj elektrani. Svi ti ljudi s mosta završili su u agoniji...
Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'
NAKON SJEDNICE VLADE

Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'

Šef HDZ-a i tehnički premijer Andrej Plenković drži presicu nakon sjednice vlade. Istaknuo je da je HDZ-ova borba protiv korupcije snažna.