Obavijesti

News

Komentari 197

Kujundžić o Josipoviću: Četiri je godine spavao zimski san

Kujundžić o Josipoviću: Četiri je godine spavao zimski san
1

Milan Kujundžić je Stankoviću pričao o Josipoviću, stvarima koje će napraviti ako postane predsjednik Hrvatske, ali i o 'slučajnom' posjetu grobu Ante Pavelića

VIDEO

Milan Kujundžić gostovao je u emisiji 'Nedjeljom u 2' gdje je nakon mnogo okolišanja priznao da će se kandidirati za predsjednika države na predstojećim izborima. Naravno, zbog toga se morao osvrnuti i na predsjednika Ivu Josipovića te HDZ-ovu kandidatkinju Kolindu Grabar-Kitarović

- Svi u svojem životu nekad naprave nešto dobro. Sigurno je i Josipović u protekle četiri godine napravio nešto dobro, no ja se sad ne mogu sjetiti što točno - kazao je Kujundžić. Kolindu Grabar-Kitarović nije želio komentirati jer 'tek treba vidjeti što će reći'. 

- Josipović kao da je spavao zimski san protekle četiri i pol godine. On se zadnjih nekoliko mjeseci sjetio da bi nešto mijenjao. Rekao je on i dobrih stvari. No, ne mogu vjerovati da mu je kao vrsnom pravniku trebalo toliko vremena da shvati da bi nešto trebalo promijeniti - nastavio je Kujundžić o Josipoviću. 

Kazao je i kako 'da je htio nešto učiniti, imao prilike da alatima koje ima kao predsjednik nešto učini'. No, čini se, kaže Kujundžić, da bi on i iduće četiri godine i dalje spavao, dok bi Hrvatska i dalje tonula. 

Kujundžić se osvrnuo i na Josipovićevo pojavljivanje na osnivanju nove Čačićeve stranke.

- Otići na osnivanje Reformista je pogodovanje onima koji će glasati za njega. Je li Josipović došao svojim autom, bez tjelohranitelja, o svojem trošku? Ili troši novce građana i zlorabi poziciju predsjednika te radi promidžbu sebi i Čačiću trošeći novac građana - pita se Kujundžić.

Stanković ga je upitao i o njegovom posjetu Pavelićevom grobu u Madridu te bi li isto učinio i s Titovim grobom. On je naglasio da su obojica negativne povijesne ličnosti te da je Pavelićev grob posjetio sasvim slučajno. Da je negdje u blizini, posjetio bi, kaže, i Titov grob. 

Ukoliko postane predsjednik Hrvatske, kazao je Kujundžić, srest će se sa predsjednikom Srbije Nikolićem, no 'ne bi ga ljubio' jer je aktivno sudjelovao u napadu na Hrvatsku tijekom rata.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 197
VIDEO

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i  Hrvatsku...
NEVJEROJATNO

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i Hrvatsku...

ATENA, GRČKA Jaki vjetrovi donijeli su saharski pijesak koji je prekrio dijelove Grčke, među njima i glavni grad Atenu. Kažu kako je to jedan od najgorih slučajeva koje vežu za pustinjski pijesak u šest godina. Prema projekcijama Copernicusa, ova meteorološka pojava mogla bi pogoditi Hrvatsku krajem mjeseca

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?
IZ MINUTE U MINUTU

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?

Prošlo je tjedan dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori
Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!
ČESTITKE!

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!

Vrijedni dobici odlaze igračima Hrvatske Lutrije iz Osijeka i s otoka Krk