Obavijesti

News

Komentari 128

Kuma ministrice Žalac udarila je pješakinju autom pa pobjegla

Kuma ministrice Žalac udarila je pješakinju  autom pa pobjegla
1

Na zadnji dan 2018. godine prijateljica ministrice Gabrijele Žalac, Marijana Obradović, naletjela je na pješakinju na nogostupu. Bila je pod utjecajem alkohola. Udarila je i u ogradu te pobjegla

VIDEO

Sve bi se potpuno zataškalo da prijateljica ministrice Gabrijele ŽalacMarijana Obradović, koja je na mene, dok sam hodala nogostupom, u pijanom stanju naletjela svojim automobilom, nije imala nesreću pa je s njenog Volkswagena otpala registracijska pločica, ispričala je za Telegram žrtva te prometne nesreće Natalija Baričević. 

- Da nije bilo toga, vjerojatno se nikada ne bi ni saznalo tko me pokosio - ispričala je. 

Iz PU Požeško-slavonske priopćili su da je protiv Obradović podnesena samo prekršajna prijava. Kako piše Telegram, prema svemu sudeći policija joj nije oduzela ni vozačku dozvolu jer je u srijedu viđena za volanom pored Požege. 

U dnevnom policijskom izvješću za 31. prosinac prošle godine, kada je Obradović naletjela na pješakinju u Jakšiću, stoji da je 40-godišnjakinja bila pod utjecajem alkohola. Imala je u organizmu 1,11 promila. Vozilom je naletjela na pješakinju (35) koja je dobila teške tjelesne ozljede, a zatim je udarila i u ogradu muškarca (63) pa se udaljila s mjesta događaja. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Ona je naknadno pronađena i protiv nje će biti podnesena kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu zbog kaznenog djela Izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu i Nepružanje pomoći povrijeđenoj osobi u prometnoj nesreći”. Policija je dakle, odmah nakon očevida, tvrdila kako će protiv Obradović podnijeti kaznenu prijavu, no to se promijenilo. Načelnik policijske uprave nije odgovarao na pozive Telegrama. 

Na haubi ju gurala još 30 metara 

Nesreća je bila strašna. Alkoholizirana vozačica je naletjela na pješakinju na nogostupu te ju gurala na haubi još barem 30 metara. Kako je policija tad izvijestila, Natalija Baričević zadobila je teške tjelesne ozljede, među ostalim i potres mozga. U bolnici je bila 10 dana. 

Nakon nesreće, obitelj prijateljice ministrice Žalac, pokušala je nagovoriti jednog člana familije da lažno izjavi policiji kako je on, a ne Marijana Obradović, tog kobnog dana, u vrijeme kad se dogodila nesreća, upravljao automobilom. No, on je to odbio, javlja Telegram. 

Ministrica Žalac je, tek dan nakon što je vozila bez valjane vozačke dozvole i naletjela na djevojčicu kraj Vinkovaca, bila na krštenju sina svoje prijateljice Marijane Obradović kao kuma.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 128
VIDEO

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...
POSTIZBORNI PREGOVORI

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...

Nakon održanih parlamentarnih izbora stanje je ovakvo - HDZ 61 mandat, Rijeke pravde 42, Domovinski pokret 14, Most 11, Možemo 10, NPS 2, IDS 2, Fokus 1

VIDEO Milanović: 'Ovo sve je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati'
O MANDATARU, PLENKOVIĆU, USTAVNOM SUDU...

VIDEO Milanović: 'Ovo sve je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati'

Predsjednik Milanović se svojim ponašanjem sam doveo u situaciju da se isključuje od mogućnosti da bude mandatar. Političke stranke koje ga podržavaju toga moraju biti svjesne, poručili su s Ustavnog suda
Tko je u ekipi za pregovore između HDZ-a i DP-a: Plenković stavio čovjeka od povjerenja
LOV NA 76 POTPISA

Tko je u ekipi za pregovore između HDZ-a i DP-a: Plenković stavio čovjeka od povjerenja

Plus+ SDP sada predlaže vladu od godinu dana koja bi okupila cijelu oporbu. HDZ-ove pregovore s DP-om će voditi Medved. Most i Možemo za manjinske vlade, ali jedni sa drugima ne mogu