Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
24 komentara

Kvar u tunelu: 'Čekali smo bez klime 45 minuta da izvuku bus'

Čitateljica nam je javila kako se u ponedjeljak oko 17 sati pokvario autobus u tunelu Bristovac. Iz Francuzević prijevoza kažu da su poslali drugi autobus po putnike koji su zbrinuti

Foto: snimio čitatelj/24sata
24 komentara

Vučemo se, taman izlazimo iz tunela, prevruće je, ljudi se znoje, ne radi klima, ne znamo što se događa, vozač kaže da ne možemo biti u busu, javila je čitateljica koja je jedna od putnica autobusa koji je krenuo iz Vira i nakon što je pokupio putnike u Zadru i nastavio put Zagreba - pokvario se. 

Foto: snimio čitatelj/24sata

Kako su javili iz HAK-a, oko 17 sati promet u tunelu Bristovac odvijao se otežano i jednim trakom zbog autobusa koji se pokvario.

Putnici su, kako javlja čitateljica, u neklimatiziranom autobusu morali čekati 45 minuta da bi došla vučna služba i dovukla ih do izlaza gdje su još čekali drugi autobus. 

- Klima ne radi, u busu ima i mladih i starijih, prevruće je, svima curi znoj. Sada valjda čekamo drugi autobus - rekla je.

Foto: snimio čitatelj/24sata

Iz Francuzević-prijevoza rekli su kako su putnici zbrinuti.

- Došao je drugi autobus, putnici su čekali oko 40 minuta, bus je maknut s ceste i poslan na popravak - kažu iz kompanije.

Tema: Hrvatska

Možda vas zanima i ovo:
Message