Obavijesti

News

Komentari 31

Lanac prostitucije: Tinejdžeri vodili 'posao' uz pomoć majke

SAD: Mozak operacije, Thaishaun, cijelo je vrijeme bio u zatvoru za maloljetnike. Preko telefona je mlađem bratu Dionteu davao instrukcije kako da vodi posao

VIDEO

Vlasti iz Washingtona razotkrile su lanac prostitucije na čijem su čelu bila braća Thaishaun (17) i Dionte (15) Hunter. Policija im je ušla u trag prisluškujući njihove razgovore, javlja khq.com.

Naime, mozak operacije, stariji Thaishaun cijelo je vrijeme bio u zatvoru za maloljetnike gdje je odsluživao kaznu zbog pucnjave. Policija je doznala kako su uhićeni prijetili svjedocima da ne daju iskaze o onome što su vidjeli. Kako bi potvrdila sumnje, počela je prisluškivati razgovore uhićenih. Tada su, sasvim slučajno, ušli u trag lancu prostitucije kojim su se braća bavila.

Thaishaun je preko telefona mlađem bratu davao instrukcije kako da vodi posao. Govorili su u šiframa, ali su policajci uhvatili dijelove razgovora u kojima mlađem bratu savjetuje da djevojkama govori da će im platiti za obavljeni posao te da ih tretira dobro kako bi ostale u poslu.

Žrtve, od kojih su neke imale samo 14 godina, su se reklamirale na jednoj internet stranici za prostituciju po cijeni od 400 dolara za izlazak. Djevojke koje su odbijale surađivati, Dionte je tukao.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Morale su, kako su ispričale policiji, 25 posto zarade dati majci braće Hunter, koju je ona pak štedjela za jamčevinu starijeg Thaishauna. 

Diontea se tereti za promociju prostitucije i spolnog zlostavljanja maloljetnica, kao i za dječju pornografiju jer je fotografije golih maloljetnica objavljivao na Facebooku. Određena mu je jamčevina od 175.000 dolara.

Ista jamčevina određena je Thaishaunu kojeg se tereti za niz zločina, od seksualnog zlostavljanja maloljetnica i eksploatacije maloljetnica u komercijalne svrhe do vođenja organiziranog kriminala. Braći će se suditi kao odraslima zbog težine zločina.

Nastavnici srednje škole koju je Dionte pohađao tvrde da je mladić iznimno inteligentan i perspektivan sportaš. S druge strane, kolege ga optužuju da je poznat po iznuđivanju novca, a iza sebe ima već šest kaznenih prijava.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 31
VIDEO

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...
POSTIZBORNI PREGOVORI

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...

Nakon održanih parlamentarnih izbora stanje je ovakvo - HDZ 61 mandat, Rijeke pravde 42, Domovinski pokret 14, Most 11, Možemo 10, NPS 2, IDS 2, Fokus 1

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'
IZ MINUTE U MINUTU

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer
Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a