Obavijesti

News

Komentari 52

Leskovac u strahu: Bez traga nestale četiri situirane žene

Leskovac u strahu: Bez traga nestale četiri situirane žene
1

Mještani srpskog Leskovca u strahu su nakon što su u razdoblju od dvije godine četiri žene nestale na vrlo sličan način. Sve četiri su sa sobom uzele samo mobitele

VIDEO

Stanovnici srpskog Leskovca su u strahu nakon što su u njihovom gradu misteriozno nestale četiri žene. Posebno ih plaši što su sve žene nestale na isti način. Sve su izašle iz kuće u ranim večernjim satima, stare su između 50 i 55 godina, a ni jedna sa sobom nije ponijela nikakve dokumente. 

Također, sve nestale žene imaju kćerke, visoko su obrazovane, situirane i razvedene. Mobiteli su im neko vrijeme zvonili, a zatim utihnuli. 

-  Serija nestanaka započela je 18. ožujka 2012, kad se gubi svaki trag dr. Marijani Stojanović. Potrage su organizirane s 50 do 100 policajaca na području Leskovca i Vlasotinca, pretražena je planina Kukavica, s obzirom na to da je doktorica bila planinar. Međutim, i pored svih napora, od nestale liječnice nema ni traga ni glasa. Na sličan način su nestale i Ljiljana Nikolić, Tamara Filipović i Snežana Đorđević. Policija intenzivno traga za njima i ne isključuje nijednu mogućnost, pa čak ni da su možda žrtve nekog ubojice, iako u ovom trenutku to izgleda kao najmanja mogućnost. Mnogo je vjerojatnije da su one žrtve trgovaca ljudima ili organima, a provjeravamo i opciju da su se neke od nestalih žena s teritorija Leskovca prijavile u manastir - rekao je za Kurir izvor blizak istrazi.

Kćerka nestale Snežane Đorđević kazala je kako njezina majka nije imala nikakav razlog da ode od kuće. 

Nestanku prethodio čudan poziv

- Bila sam odsutna svega 40 minuta i kad sam se vratila, nje nije bilo. Sve joj je ostalo u kući, i torbica i novčanik, osobne stvari, baš sve. Samo nema njezina dva mobitela. Rekli su mi da je izašla poslije čudnog, misterioznog telefonskog razgovora. Njen privatni telefon odmah je bio isključen, a službeni je zvonio do 23 sata, a onda se veza prekinula i od tada je nedostupan - rekla je. 

Marijana Stojanović nestala je 18. 3. 2012. Prije nestanka bila je na bolovanju, a obitelj kaže kako nije imala neprijatelje kao ni razloge da ode od kuće.

Ljiljana Nikolić bez traga je nestala nepuna dva mjeseca kasnije. Tamara Filipović je zajedno sa svojom bebom nestala u travnju 2013. Neki tvrde da je s djetetom ušla u automobil strane registracije i više ih nitko nije vidio. 

Snežana Đorđević posljednji put je viđena 7. 3. 2014. Sa sobom je ponijela samo službeni i privatni mobitel. 


Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 52
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'
FELJTON: ČERNOBIL, 2. DIO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'

Hrvatski znanstvenik Zdenko Franić posjetio je Černobil i stajao na mjestu s kojeg su stanovnici Pripjata promatrali plamen nakon eksplozije u nuklearnoj elektrani. Svi ti ljudi s mosta završili su u agoniji...
Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'
NAKON SJEDNICE VLADE

Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'

Šef HDZ-a i tehnički premijer Andrej Plenković drži presicu nakon sjednice vlade. Istaknuo je da je HDZ-ova borba protiv korupcije snažna.