Obavijesti

News

Komentari 185

Letjele su šake: Na ulici tukao taksista i oduzeo mu mobitel...

Letjele su šake: Na ulici tukao taksista i oduzeo mu mobitel...
12

Čovjek u prsluku udarao je taksista, a ovaj je vikao da mu vrati mobitel, govori nam čitateljica koja je poslala snimku. U sukob su uskočili i prolaznici. Policija istražuje incident

VIDEO

Potukli su se nešto poslije 8 sati u Masarykovoj ulici. Vozač taksija vikao je na čovjeka u prsluku da mu vrati mobitel, dok ga je ovaj nemilosrdno udarao, govori nam čitateljica koja je snimila cijeli sukob.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:22

Tijekom sukoba muškarac u prsluku uzeo je taksistu mobitel. On ga je htio nazad, ali ovaj ga je počeo udarati. Muškarcu u prsluku su zatim ispali ključevi, koje je brzo zgrabio taksist i htio ih zamijeniti za svoj mobitel. Taksist je na kraju završio u bolnici s lakšim ozljedama.

Kontaktirali smo napadnutog taksista koji nam je rekao kako je čitavom sukobu prethodio nesporazum nekoliko ulica dalje. Skretao je iz Vodnikove u Runjaninovu ulicu, a zbog parkiranog auta nije mogao vidjeti prolaze li pješaci. Usporio je, no muškarac mu je udario rukom po prtljažniku. Stao je i pitao što se događa, na što mu je muškarac odgovorio psovkama i udarcima.

- Otišao sam prema Masarykovoj ulici kako bi stao na jednom od taksi stajališta u blizini. Tamo sam sreo istog muškarca koji me pokušao fotografirati. Izašao sam iz automobila i pitao ga zašto ga snima, pa sam izvadio svoj mobitel i fotografirao njega. Tu je počeo sukob. Muškarac me je napao, uzeo mi mobitel i razbio me - kaže nam taksist.

Sve je bilo gotovo u nekoliko minuta. Na kraju snimke vidi se da je jedan od prolaznika koji se uključio u sukob, izvukao mobitel muškarcu u prsluku iz ruke te ga vratio taksistu, koji je onda sjeo u svoj automobil i otišao.

Kako nam je sam ispričao, otišao je incident prijaviti u policijsku postaju u Maksimiru. 

Policija nam je potvrdila da su zaprimili dojavu o događaju i provjeravaju sve činjenice.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:45
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 185
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'
FELJTON: ČERNOBIL, 2. DIO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'

Hrvatski znanstvenik Zdenko Franić posjetio je Černobil i stajao na mjestu s kojeg su stanovnici Pripjata promatrali plamen nakon eksplozije u nuklearnoj elektrani. Svi ti ljudi s mosta završili su u agoniji...
Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'
NAKON SJEDNICE VLADE

Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'

Šef HDZ-a i tehnički premijer Andrej Plenković drži presicu nakon sjednice vlade. Istaknuo je da je HDZ-ova borba protiv korupcije snažna.