Obavijesti

News

Komentari 83

Lika nije mala: Neka se vidi da u Dadinoj Lici stanuje mladost

Lika nije mala: Neka se vidi da u Dadinoj Lici stanuje mladost
1

Okrenuo se mladima: Okupivši mlade Like, Darko Milinović im je poručio da su budućnost Hrvatske, a oni su mu obećali bezrezervnu podršku na izborima

VIDEO

Nepoznati leteći objekt na slici nije motociklistički as Valentino Rossi niti NLO, nego “nacionalna klasa” Dado Milinović, HDZ-ov patrijarh iz 9. izborne jedinice, koji se zadnjih nekoliko godina posvetio motociklizmu.

Darko Milinović

Milinović je originalnom izbornom kampanjom preskočio granice Like i postigao da se o njima priča – a sve bez kune. Relativno nezahvalnu poziciju na izbornoj listi, četvrto mjesto u 9. izbornoj jedinici, Milinović je u sloganu kapitalizirao dosjetkom “Odličan – četiri”. Paradoks će mnoge glasače natjerati da zastanu i razmisle – kako sad to odličan - četiri, pa zar odličan nije pet? A, neee, odličan se odnosi na Milinovića, a četvorka je njegovo mjesto na listi.
Za razliku od mnogih posuđenih, ova je dosjetka originalna.

Darko Milinović

Nastavljamo dalje s listom inovacija dr. Milinovića. Riječ “odličan” razbit će na dva dijela, pa će dobiti “od LIČAN” što jasno udara na domoljubne žice biračkog tijela u 9. izbornoj jedinici, no bit će tu još koješta.

U Lici nitko bolji od Dade

Na promociji programa u Gospiću skupio je Milinović sto mladih ljudi koji su stali iza njega.
- Vi niste samo budućnost ove županije, vi ste budućnost cijele Hrvatske - rekao im je Dado.
Formulacija je od vitalnog značaja – demografsko pitanje najvažnije je pitanje u Hrvatskoj danas jer o njemu sve ovisi – i gospodarski rast, i standard, i budućnost države.

Darko Milinović

Kako piše portal Indirektno, o snazi Milinovića u Ličko-senjskoj županiji dovoljno govori i to što je uvjerljivo dobio sve dosadašnje izbore na koje je izašao. Na zadnjim parlamentarnim izborima u Gospiću dobio je 2361 preferencijalni glas, dok je kompletna lista SDP-a dobila 1187 glasova, što znači da je njih 14 s liste dobilo čak 1194 glasova manje.
“I oni koji ga ne vole moraju priznati njegovu snagu koju lokalni oporbenjaci mogu samo sanjati. Milinović je na zadnjim parlamentarnim izborima imao gotovo 5000 preferencijalnih glasova bez personalizirane kampanje, kakvu će očito sad voditi”, piše portal.
U kampanjama koje ne raspolažu s puno novca, jednostavna, efikasna ideja, koja može naći put do srca i duše masovne publike, zlata vrijedi.

Mladi ga vole

Glasovat ćemo za tebe jer si odličan, rekli su mladi, koji su Dadi Milinoviću odlučili dati podršku, na što je on uzvratio: 
- Neka Hrvatska vidi da u Lici stanuje mladost, i to je poruka svima onima koji omalovažavaju Ličko-senjsku županiju da je mala.

Budućoj vladi možete ostavljati poruke - OVDJE.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 83
VIDEO

Plenković: Na stolu je i opcija bez Mosta, ali to nije prioritet
HDZ I MOST, ŠESTA RUNDA

Plenković: Na stolu je i opcija bez Mosta, ali to nije prioritet

Nakon gotovo šestosatnih pregovora o vladi izaslanstva HDZ-a i Mosta u srijedu su raspravili podijelu resora, Most je najavio da će u četvrtak donijeti konačnu odluku...

Predsjednica najavila: U srijedu konzultacije o novom premijeru
MANDATAR VLADE

Predsjednica najavila: U srijedu konzultacije o novom premijeru

Konzultacije s izabranim zastupnicima, odnosno predstavnicima stranaka i koalicija o tome kome će predsjednica Republike povjeriti mandat za sastavljanje Vlade trebali bi početi u 12 sati
Rezultati izbora u ponedjeljak, konzultacije o Vladi od utorka
USKORO NOVA VLADA

Rezultati izbora u ponedjeljak, konzultacije o Vladi od utorka

Predsjednica Republike Kolinda Grabar-Kitarović najavila je da kreće s konzultacijama o sastavljanju Vlade u utorak, čim od DIP-a dobije službene rezultate izbora