News

Komentari 54

Ljubavnik Berlusconi: Odradio sam osam žena u jednoj noći!

Ljubavnik Berlusconi: Odradio sam osam žena u jednoj noći!

Talijanski premijer Silvio Berlusconi opet je u središtu pozornosti zbog svog svojih seksualnih avantrua. Objavljeni su transkripti iz 2009. godine u kojima se pohvalio...

U transkriptima koji su objavljeni u talijanskim novinama Silvio Berlusconi pohvalio se poduzetniku Gianpaolu Tarantiniju da je jedanaest djevojaka čekalo na red za njegovu sobu, ali ih je ‘uspio odraditi samo osam’. Rekao je i kako je jako zadovoljan svojom snagom i izdržljivošću te kako se idući dan osjećao izvrsno, prenosi Telegraph. Transkripti su snimljeni 2009. godine, a danas navodno Tarantini za svoju šutnju o Berlusconijevim ljubavničkim podvizima s prostitutkama traži 800.000 eura. 

Osim što se hvalio ljubavničkim uspjesima, zaključio je kako je ‘premijer samo u svoje slobodno vrijeme’. Opozicijski zastupnici zatražili su istragu jer je Berlusconi rekao da su djevojke putovale na njegove zabave vladinim avionom. 

Berlusconiju sude zbog sudjelovanja u orgijama s maloljetnom prostitutkom. On tvrdi kako su to bile 'samo večere'. Ipak, u jednom razgovoru je Tarantiniju rekao da se ne brine o tome da će previše platiti djevojkama 'jer su već zbrinute'. Tarantini je već uhićen jer je Berlusconiju nabavljao drogu i prostituke za njegove zabave.

Najčitaniji članci