Obavijesti

News

Komentari 42

Loto dobitnik podijelit će sav novac jer njemu treba bubreg

Loto dobitnik podijelit će sav novac jer  njemu treba bubreg
3

Phillipu ne treba novac nego zdravi bubreg. Rekao je da će podijeliti 5 mil. dolara 'onima koje su zadesila teška vremena' i tako apelirao na potencijalnog donora

VIDEO

Amerikanac Phillip Withem (54) iz Logana u Ohiju osvojio je pet milijuna dolara (25,8 milijuna kuna) na lotu. Iako još čeka transplantaciju bubrega, smatra se sretnikom, piše Daily Mail.

- Igrao sam mnogo listića i mnogo osvojio, ali nisam nikada mislio da ću doći do velikog novca - rekao je Phillip. Sav novac planira dati u dobrotvorne svrhe i prijateljima koje su 'zadesila teška vremena'. Njemu ionako treba nešto što se ne može kupiti - bubreg. Izjavom da će pokloniti novac, na neki način je poslao molbu potencijalnim donorima.

- Pomoći ću ljudima jer to volim. Dobro se osjećam i mislim da nas je Bog tu zato stavio - rekao je. Phillip je prvo osvojio dobitak od 2500 dolara (12.895 kuna) s kojim je automatski ušao u bubanj za jackpot. Posebno je zahvalan kolegama iz Okružnog suda Hocking gdje je radio kao domar dok se nije razbolio.

- Svi su bili dobri prema meni. Zaista to cijenim - rekao je. Phillip će podijeliti oko četiri milijuna dolara (20,5 milijuna kuna) nakon što poreznici uzmu svoj dio. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 42
VIDEO

Obrađeno skoro 100 posto: HDZ ima 61 mandat, SDP 42, DP 14, Most 11 mandata, a Možemo 10
UŽIVO: REZULTATI IZBORA

Obrađeno skoro 100 posto: HDZ ima 61 mandat, SDP 42, DP 14, Most 11 mandata, a Možemo 10

Nakon objave prvih rezultata u HDZ-u je zavladalo oduševljenje, a u SDP-u razočaranje. Cijelo vrijeme traje prebrojavanje, ali SDP se ne miče sa 42 mandata...

Pogledajte kako su glasali vaši susjedi, grad, selo, općina...
IZBORI 2024.

Pogledajte kako su glasali vaši susjedi, grad, selo, općina...

Na stranicama izbori možete pregledati rezultate po izbornim jedinicama i gradovima , tj. pogledati kako se glasalo u vašem 'susjedstvu'...
Nove izlazne ankete: HDZ dobio jedan mandat, SDP gubi jedan. DP ima 13, Most skočio na 11
ZATVORENA SU BIRALIŠTA

Nove izlazne ankete: HDZ dobio jedan mandat, SDP gubi jedan. DP ima 13, Most skočio na 11

Do 16.30 sati na birališta je izašlo čak 50,60 posto birača, odnosno njih čak 1.605.472. To je više od 16 posto više nego 2020. godine, 13,4 posto više nego 2016. i čak četiri posto više od rekordne 2015. godine!