Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se

Ludnica „crnog petka“ i ove godine se nastavlja u Ghetaldusu

Black Friday ludnica zahvatila je cijeli svijet, pa tako i Hrvatsku, a Ghetaldus poslovnice su i ove godine odlučile slijediti trendove te našim vjernim kupcima osigurali vrtoglave popuste na asortiman dioptrijskih i sunčanih naočala, te kontaktnih leća i do 50%.

Foto: Ghetaldus

3,2,1, kupuj! Kada? Kako i kaže sama tradicija, u trećem tjednu studenoga- 29.11. Jeste li spremni?

Mi svakako jesmo, a vi se ovog petka prepustite najboljim popustima i odaberite baš one  naočale o kojima maštate cijelu godinu. Budite brzi i odvažni jer ovo jedinstveno shopping iskustvo traje samo 24 sata, a ovo su popusti koji vas očekuju u našim poslovnicama:

  • 30% popusta očekuje vas na sunčane naočale i kontaktne leće, dok će popust na dioptrijske okvire biti čak  50% 

(*Ova ponuda isključivo vrijedi za petak- 29. 11, a popusti se ne odnose na brandove Dita i Thom Browne)

Za one koji vole kupovati iz udobnosti svoga doma, tu je naš web shop! Zaboravite na gužve u dućanima i klikom odaberite naočale za sebe, a popust koji vas očekuje 29. studenog na našem web shopu je dodatnih 10% popusta na sunčane naočale i kontaktne leće na www.ghetaldus.hr.

Pridružite se ovom „valu“ svjetskih trendova, te si osigurajte najbolje komade sunčanih i dioptrijskih naočala poznatih svjetskih dizajnera.

Koristite naš hashtag - #ghetaldus ili nas označite u svojim objavama @ghetaldus.optika kako bismo vidjeli koje će od naših naočala upotpuniti vaš look. 

Vaš Ghetaldus

Tema: Promo sadržaj

Message