Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

'Ma kakvi branitelji, u Karlovcu za Bajagu nisu imali novca!'

Nakon što je, na 'neslužbeni pritisak' braniteljskih udruga, otkazan koncert Bajage na Danima piva u Karlovcu, oglasio se i njegov menadžer Gane Pecikoza.

Slavko Midžor/PIXSELL
Foto: Slavko Midžor/PIXSELL
156 komentara

Nakon što je Bajagin nastup otkazan, nastupati je odbilo i Hladno pivo kojeg su organizatori željele angažirati kao zamjenu. Hrvatska je javnost stala na stranu glazbenika, a Bajagin menadžer Gane Pecikoza tvrdi da njegov nastup nikada nije potvrđen ugovorom. 

- Bajaga je nastupio nedavno u Širokom Brijegu, dva i pol sata je trajao koncert i pet puta se vraćao na bis. Hrvati tamo obožavaju Bajagu, to mu je bio treći put da je nastupao u Širokom. Ma Bajagu vole svi Hrvati. Lani je nastupio na Snu sustipanske noći u Splitu, bilo je sjajno. Ovo ljeto će Bajaga bez problema nastupiti na Špancirfestu u Varaždinu, Puli, Malom Lošinju... U osmom i devetom mjesecu imamo stvarno puno koncerata u Hrvatskoj. Bajaga općenito više nastupa po Hrvatskoj i Sloveniji nego u Srbiji. Uostalom, on je rođeni Bjelovara, rekao je za Jutarnji list Pecikoza koji dopgađaje iz Karlovca naziva 'čistom politizacijom'. 

- Nema tu ništa, vjeruj mi. To ti je sve čista dramaturgija, koncert nije otkazan jer nije bio ni potvrđen. Bilo je u igri hoće li Bajaga doći ili neće, ništa nismo potvrdili, radilo se o preliminarnim dogovorima. Možda je tamo netko u nekom društvu rekao ‘ma kaj će nam taj Bajaga, želimo nekog hrvatskog izvođača’ pa je sad od toga nastala ova priča. Mi smo dvaput nastupali u Karlovcu u zadnjih deset godina i nije bilo nikakvih tenzija. Ja ne mislim da je istina da su se žalili neki branitelji, nego da u organizaciji nisu imali novca za Bajagu, rekao je Pecikoza. 

Ipak, činjenica je da je Bajagin nastup službeno najavljivan na profilima Dana piva, a i na Bajaginom webu. 

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message