Obavijesti

Promo sadržaj

Komentari 2

Maja Šuput i Halid Bešlić pripremaju spektakl

Maja Šuput i Halid Bešlić pripremaju spektakl
5

Maja Šuput je  već godinama zaštitno lice Rujanfesta . Dovoljno govori da gotov svaki svoj rođendan slavi upravo na Rujanfestu. Vjerujemo da će je i ove godine publika željno dočekati i plesati uz njene hitove

VIDEO

Subota 16.09. pripala je Maji Šuput i Halidu Bešliću

Maja Šuput je  već godinama zaštitno lice Rujanfesta . Dovoljno govori da gotov svaki svoj rođendan slavi upravo na Rujanfestu. Vjerujemo da će je i ove godine publika željno dočekati i plesati uz njene hitove „Lopove“,“Amnezija“,“Ne lomi mi srce“ te najnoviji hit „Kamikaza“ . Nakon što kraljica zabave raspleše publiku, na pozornicu dolazi kralj sevdaha i legendarni  bosansko hercegovački pjevač HALID BEŠLIĆ . Mnogi koji su pohodili njegov koncert, znaju da se za njih traži uvijek 'karta više', stoga upozoravamo da se osigurate na vrijeme.

U gotovo 40 godina pjevačke karijere, Halid Bešlić je objavio više od 20 albuma, a njegove hitove poput Zlatnih struna, U meni jesen je, Prvog poljupca, Malo je, malo dana, Miljacke... pjevaju uglas svi naraštaji. Ovogodišnji Rujanfest održava se tijekom dva vikenda, od 15.09. do 24.09., a u znaku je najvećih glazbenih imena. Muške regionalne snage, Jole i Željko Joksimović, zaduženi su za otvorenje ove glazbene manifestacije, dok drugi vikend  u petak, 22.09., na pozornicu Rujanfesta dolazi najveća regionalna zvijezda – Severina, dok će u subotu posjetitelji imati prilike uživati u najvećim hitovima Miroslava Ilića i Harisa Džinovića.

Uz nabrojana velika imena sve posjetitelje očekuje još 6 pozornica. Kuća dobrih vina, Tamburaški šator, Sarajevska kuća, Tehno house, Križevčka kuća te bezbroj ugostiteljskih objekata. Sve ulaznice za koncerte su 25,00 kuna, dok je ulaz do 19 h potpuno besplatan, baš kao i zadnjeg dana Rujanfesta – 24.09. Kao i do sada, posjetitelje očekuje besplatan parking, besplatni autobusi i zabava do dugo noć.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Nutricionistica otkriva kako pravilnom prehranom unaprijediti mentalno zdravlje
PROMO

Nutricionistica otkriva kako pravilnom prehranom unaprijediti mentalno zdravlje

Očuvanje mentalnog zdravlja istaknuta je tema u današnjem užurbanom i stresnom suvremenom svijetu. Svakodnevno suočavanje sa izazovnim situacijama i zanemarivanje mentalnog i fizičkog zdravlja mogu imati ozbiljne dugoročne posljedice.

Ana Lokas nova predsjednica uprave Tifona
PROMO

Ana Lokas nova predsjednica uprave Tifona

Ana Lokas imenovana je novom predsjednicom Uprave Tifona. S više od dva desetljeća snažnog iskustva u financijskim i poslovnim sektorima, u svoju novu ulogu na čelu tvrtke donosi bogatu stručnost i dokazano iskustvo u vodstvu.
Nadzorni odbor potvrdio Godišnje izvješće Grupe Petrol i društva Petrol d.d. Ljubljana
PROMO

Nadzorni odbor potvrdio Godišnje izvješće Grupe Petrol i društva Petrol d.d. Ljubljana

Grupa Petrol u 2024. planira čistu poslovnu dobit u iznosu od 156,5 milijuna eura