Obavijesti

News

Komentari 69

Majci donio sina (4): Bacio ga na pod, nju izbo 50 puta nožem

Majci donio sina (4):  Bacio ga na pod, nju izbo 50 puta nožem
1

Marko N. (43) je srijedom dolazio u centar za socijalnu skrb u Beogradu kako bi vidio sina na što je imao pravo. Terorizirao je djelatnike koji su se zatvarali u urede da ga ne sretnu

VIDEO

Marko N. (43) ubio je u srijedu svoju suprugu Maju Đ. (38) i četverogodišnjeg sina pred centrom za socijalni rad u Rakovici u Beogradu. Marko je, kao i svake srijede dolazio u centar da bi sat vremena proveo s djetetom na što je imao pravo.

S dječakom je najprije otišao na groblje gdje ga je davio. Dijete je palo u nesvijest. Marko je dijete u besvjesnom stanju donio na rukama pred centar. 

Maja koja je također bila u centru jer je čekala da otac vrati sina, je odmah shvatila da s djetetom nešto nije u redu i potrčala je prema Marku. On je dijete tada bacio na pod pred majčine noge. Tada su djetetu napukli lubanja i kuk od čega je umrlo. Marko je onda izvadio nož i ubo Maju 50 puta. Radnici centra su ga pokušali zaustaviti, ali je i njih napao nožem. Jednoj je ženi odrezao prst, a muškarcu otkinuo obraz. Uhitila ga je policija nakon desetominutne borbe. 

Liječnici su pokušali reanimirati dijete, ali nažalost, nije mu bilo spasa. 
Kako Alo.rs saznaje, Marko N. ima kriminalni dosje, kao i prijave za obiteljsko nasilje.  

Radnici centra su ispričali medijima kako ih je Marko N. dulje vrijeme maltretirao. Srijedom je dolazio u centar da vidi sina, a oni su se onda skrivali po uredima samo kako ga ne bi sreli. 

- Ako bi nas sreo na parkiralištu, tjerao nas je u urede. Vikao je na nas. Ponašao je kao da je on tu šef. Ulazio je u urede bez obzira na to da li smije ući ili ne. Prije godinu dana uništio je kiselinom automobil jedne djelatnice centra - pričaju djelatnici. 
Žena je tražila odvjetnika u centru, a on joj je rekao da je to stvar između nje i Marka N., tvrde zaposlenici. Tvrde i da je jednom prilikom jednog djelatnika centra pratio do kuće. 

Ministar rada i socijalne politike Zoran Đorđević najavio je izvanredan nadzor u rakovičkom centru. Možda će tada biti jasnije da li je neko uopće reagirao zbog ispada Marka N. te ako je, zašto nisu poduzete mjere kojima bi ova tragedija spriječila. Maja Đ. radila je u rodilištu kao medicinska sestra. Njezini kolege kažu da je bila divna žena, mirna, tiha i vrlo pristojna. Iz prvog braka je imala starijeg sina koji će, najavile su vlasti, biti dobro zbrinut, piše Blic. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 69
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'
FELJTON: ČERNOBIL, 2. DIO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'

Hrvatski znanstvenik Zdenko Franić posjetio je Černobil i stajao na mjestu s kojeg su stanovnici Pripjata promatrali plamen nakon eksplozije u nuklearnoj elektrani. Svi ti ljudi s mosta završili su u agoniji...
Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'
NAKON SJEDNICE VLADE

Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'

Šef HDZ-a i tehnički premijer Andrej Plenković drži presicu nakon sjednice vlade. Istaknuo je da je HDZ-ova borba protiv korupcije snažna.