Obavijesti

News

Komentari 289

Majka silovane djevojčice (10): Neka dobije najveću kaznu!

Majka silovane djevojčice (10): Neka dobije najveću kaznu!
1

Mladić (17) iz Mirkovaca dobio je 30 dana pritvora zbog sumnje da je silovao 10-godišnjakinju. Njezina majka nada se kako će mladić dobiti najveću kaznu...

VIDEO

Nije uobičajena praksa da se maloljetnika zadržava u pritvoru. No u ovom slučaju odlučila sam ga zadržati zato što postoji mogućnost da ponovo počini neko kazneno djelo. S obzirom na to da je do sada višestruko prijavljivan, ali nikakve sankcije nisu bile od koristi, pojasnila je Nevenka Zeko, istražna sutkinja Županijskog suda u Vukovaru.

Maloljetnom (17) silovatelju iz Mirkovaca odredila je 30 dana pritvora. Sumnjiče ga da je u petak u središtu Vinkovaca napao i silovao djevojčicu (10). 

Majka silovane djevojčice nada se da će mladić dobiti maksimalnu kaznu jer, kažu vrijeme je da netko stane na kraj tim delikventima.  

- Mislim da još ne razumije što joj se dogodilo jer nikad nije čula za silovanje niti zna išta o tome. Još je premala za to. Bitno nam je da što prije zaboravi tu strahotu, da prestanu priče, jer moramo je zaštititi - kaže majka. 

- Premala je da bi i čula za silovanje - rekla je majka silovane desetogodišnjakinje.


Mladića policija dobro poznaje. Do sada su ga prijavljivali za više od 30 različitih djela krađa, prijevara, tučnjava i maltretiranja. Dolazi iz problematične obitelji, a starija braća su mu, također, u zatvoru. 

Zato sutkinja Nevenka Zeko nije bila blaga prema silovatelju kad mu je odredila mjesec dana pritvora.

Priznao krivnju u prisutnosti oca

Dječakova majka tvrdi da je njezin sin odmah nakon uhićenja, uz očevu nazočnost, još u policiji, a potom i sucu u detalje priznao silovanje. Kaže i kako će što prije posjetiti obitelj silovane djevojčice koju uopće ne poznaje. 

- Što mu je to puklo u glavi, ne znam. To su bile sekunde, a sve je trajalo oko deset minuta. Čim sudac to bude dopustio, posjetit ću sina u zatvoru jer i mene interesira zašto je to učinio i zašto nas je sve uništio. Šokirana sam. Išao je u školu. Imao je prijatelje. Pa i djevojku je imao lijepu ko' slika. Što mu je to trebalo, ne znam - rekla je silovateljeva majka.

- I mene interesira zašto nas je uništio - rekla je silovateljeva majka.

Protiv njega odvjetništvo je podnijelo prijavu za kazneno djelo spolnog odnosa s djetetom pod prisilom. Sud bi ga mogao kazniti s osam godina zatvora. Tijekom sudskog postupka psihijatri će izvještačiti je li u vrijeme brutalnog silovanja djevojčice maloljetnik bio ubrojiv.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 289
VIDEO

Užas u Londonu: Zabio se u kuću pa izašao i sjekao ljude mačem! Među ozlijeđenima i policajci
OPSADNO STANJE

Užas u Londonu: Zabio se u kuću pa izašao i sjekao ljude mačem! Među ozlijeđenima i policajci

Muškarac se prvo autom zabio u jednu kuću, zatim je počeo napadati ljude koji su čekali metro na stanici na sjeveroistoku Londona. Policija je objavila da je više ozlijeđenih, a napadača su uhitili

VIDEO Sutra slavimo Bljesak: Četnici se nisu ni snašli, a već su bježali. Zbrisao im je i general
POTUČENI DO NOGU

VIDEO Sutra slavimo Bljesak: Četnici se nisu ni snašli, a već su bježali. Zbrisao im je i general

U 31 sat četnici su potučeni u vojno-redarstvenoj akciji Bljesak koja je počela 1. svibnja 1995. Oslobođena su okupirana područja zapadne Slavonije, a srbočetnici su zbrisali u Bosnu preko mosta kod Stare Gradiške zajedno sa svojim zapovjednikom. U akciji su poginula 42 pripadnika vojske i policije
Snimka kod Mljeta: Uplašila ih peraja! Pitali smo stručnjake radi li se o velikoj bijeloj psini
POGLEDAJTE VIDEO

Snimka kod Mljeta: Uplašila ih peraja! Pitali smo stručnjake radi li se o velikoj bijeloj psini

Velika peraja kod Mljeta prestrašila je ribare. Odmah su pomislili da se u Jadranu kupa velika bijela psina, ali stručnjak je zaključio da ipak nije ta vrsta u pitanju.